Az Online felhalmozott vagyonok legfontosabb, nélkülözhetetlen alapeleme a...

Professzionális adatbázis marketing az Internet-marketingben
 
A hazai piac leginkább tapasztalt gyakorlati szakemberei adják az Ön kezébe tudásuk legjavát egy 11 + 5 részes online kurzus keretében!


 
 

 

 

"A legátfogóbb ismeretanyag a témában, ami magyar nyelven elérhető." - Kiss Endre

 

"Az életből vett példáktól teljesen lehidaltam... Nem ajánlom senkinek, a konkurencia maradjon mögöttem" - Hajas Lázár

 

 "Nagyon jól összefoglalja az email marketing alapjait, és hogy miért érdemes vele foglalkozni... A legjobban az tetszett, amikor elmondták: mi zajlik le egy vevő fejében, és hogyan tudok jóval a konkurenseim ELŐTT belépni a leendő vevő életébe. Szuper volt! Már sok teendőt felírtam, amivel javítani tudok a kampányaimon..." - Halmos András

 

"A tanfolyamon előadásról előadásra derült ki, hogy mennyire szegényesen használtam ki eddig az e-mail marketing nyújtotta lehetőségeket!" - Adorján Éva

 

"Az átfogó rátekintés a témára nagyon hasznos volt, mert bár használom aktívan az email marketinget tényleg rengeteget bakizom és nagyon sok dolgot nem használok ki az elmondottak közül. Nagyon tetszettek az azonnal alkalmazható technikák, mint például... Ez sokkal több,mint amire az elején gondoltam volna" - Schilling Péter

 

"Ez egy olyan anyag , ami nélkül ma online kereskedelmet nem lehet elkezdeni." - Leirer László

 

 "Ha a kampányod nem hozta az elvárásaidat, akkor talán ez az oktatóanyag majd helyreráz... hallgasd meg, mert eredményesebb lehetsz." - Nagy Péter

 

 "Annak is érdemes áttanulmányozni az anyagot, aki teljesen kezdő, mert az alapoktól megismerheti az e-mail marketing kulisszatitkait. Az eddig elhangzottak hatására teljesen más világ bontakozott ki előttem." - Wein László

 

"Szerintem most képezik ki saját konkurenciájukat, annyit mondanak el." - Baki Péter

 

E-mail Marketing Profi(t) Képző - Online tanfolyam ami az Ön időbeosztásához igazodik!

Az elméleti alapoktól a legapróbb gyakorlati részletekig MINDENT megmutatunk Önnek, amit a vagyonteremtő adatbázis marketingről csak tudni érdemes!

Persze az e-mail marketing, mint fogalom már régen nem újdonság! Nem is erről beszélünk.
Pontosan tudjuk, hogy önmagában azzal, hogy valaki regisztrációkat gyűjt, és e-maileket küldözget még nem forradalmasította az üzletét... Nem, ennél ma már sokkal több kell!

Mindeközben tény, hogy az online vagyonok felhalmozásában kulcsszerepet játszó tényezők közül - akár Magyarországon, akár nemzetközileg - a professzionális e-mail marketing a legjelentősebb.

Mit és hogyan kell tennie ahhoz ahogy az online vállalkozása ne nélkülözze ezt a valójában nélkülözhetetlen elemet? Hogyan kell megközelítenie ezt a feladatot ahhoz, hogy Ön is élvezhesse az automatizált értékesítés előnyeit?

Ezekre a kérdésekre ad választ ez a kurzus!

"...A legjobban az tetszett... hogyan tudok jóval a konkurenseim ELŐTT belépni a leendő vevő életébe..."

Nagyon jól összefoglalja az email marketing alapjait, és hogy miért érdemes vele foglalkozni... A legjobban az tetszett, amikor elmondták: mi zajlik le egy vevő fejében, és hogyan tudok jóval a konkurenseim ELŐTT belépni a leendő vevő életébe. Szuper volt! Már sok teendőt felírtam, amivel javítani tudok a kampányaimon... Halmos András1.000.000 Ft lehetséges bevételből csak 50.000 Ft realizálódik e-mail marketing NÉLKÜL! Ha ezt nem csinálja jól, húsz lehetséges vevőből 19-et örökre elveszít!

Felállítani egy weboldalt és optimális bevételeket remélni az e-mail marketing és a professzionális adatbázis marketing lehetőségeinek kihasználása NÉLKÜL nem egyéb mint oktalan reménykedés!

A legtöbb vásárlási és újravásárlási döntésben a legnagyobb szerepet az a befektetés, kapcsolattartás, személyre szabott kiszolgálás kapja, amit a megfelelően értelmezett és megvalósított e-mail marketing biztosít.

Nincs mese, ha optimális bevételekre törekszik Önnek el kell döntenie, hogy megragadja a lehetőséget, és felkészül saját online piacának kiépítésére! A döntése egyszerűbb, mint gondolná!E-mail marketing és adatbázis marketing tanfolyam az elérhető tudás legjavából...

Ugyan már számos tananyag érhető el az e-mail marketing és az adatbázis marketing témájában, soha - hangsúlyozom eddig SOHA - nem készült még annyira átfogó és teljes, minden részletet kellő alapossággal tárgyaló oktatóanyag, mint ez.

Nézzük először a tematikát, utána pedig vegyük sorra a tanfolyam előadóit:

A megváltozott piac 8 bevételgyilkos jellemzője, és hogyan segít ezeken az adatbázis marketing. Nyolc "bombabiztos" megoldás a figyelemfelkeltéstől a személyre szabott tömegkommunkiációig.

2Az e-mail marketing teljes folyamatának leírása. Mikor tanítsunk, mikor reklámozzunk, mikor adjunk ajánlatot, mikor zárjuk le az üzletet, és hogyan "sajátítsuk ki" a vevőket úgy, hogy a versenytársak soha többet ne férjenek hozzájuk?

3Az e-mail marketing technikai tudnivalóinak bemutatása zavarba ejtő részletességgel és számtalan példával - ahogy webmestere soha nem lesz képes megtanítani Önnek.

4A kéz érintése nélkül működő - automatikus - értékesítési rendszerek felépítésének alapelvei és technikai tudnivalói - avagy hogyan építsen ilyet ha egyáltalán nem ért a programozáshoz!

5Az e-mail marketing során alkalmazható stratégiák folyamatának ÉS működési pszichológiájának részletes bemutatása, olyan érthetően és teljes körűen, ahogy még senkitől nem hallotta!

6E-mail marketing stratégiájának megvalósítása projekt menedzsment szempontból, az előrehaladottság különbösző szintjein. Tapasztalati tanácsok a megvalósításhoz kezdőknek, haladóknak és profiknak.

7Hogyan tűnjön ki a tömegből, avagy a magas szinten személyre szabott és kifinomult adatbázis marketing, rengeteg példával és gazdag ötlettárral - hogy Ön legyen az egyetlen kézenfekvő választás saját piacán!

8Technikai buktatók, amikre 5-ből 4 marketinges nem készül fel, és amelyek bevétele jelentős részétől Önt is megfoszthatják (levélformátum hibák, spam, stb.), valamint ezen buktatók megoldásai.

9Az e-mail marketing szoftverek fajtáinak áttekintése, előnyök, hátrányok, választási szempontok, és a keserű igazság bizonyos megoldásokkal kapcsolatban.

"...sokkal több,mint amire az elején gondoltam volna..."

Az átfogó rátekintés a témára nagyon hasznos volt, mert bár használom aktívan az email marketinget tényleg rengeteget bakizom és nagyon sok dolgot nem használok ki az elmondottak közül. Nagyon tetszettek az azonnal alkalmazható technikák, mint például... Ez sokkal több,mint amire az elején gondoltam volna... Schilling Péter, http://www.szammisztika.com


Most ismerkedjen meg a kurzus előadóival:

Csepregi Balázs, MarketingSzoftverekCsepregi Balázs, MarketingSzoftverek
Több mint nyolc éves online marketing projekt- tervezési és vezetési tapasztalattal a háta mögött, százmilliós és milliárdos online forgalmat bonyolító internetes értékesítési rendszerek tervezője, több hazai online "guru" tanácsadója és rendszerük fejlesztője. A MarketingSzoftvereknél megfordult több ezer ügyféllel szerzett tapasztalatai alapján méltán hívhatjuk az e-mail marketing rendszerek legnagyobb hazai szaktekintélyének.


Khauth György, MarketingSzoftverekKhauth György, MarketingSzoftverek
A tanfolyam egyik fő előadója nem más, mint az az ember, aki Magyarországon elsőként kezdett online marketing automatizálással foglalkozni. 10 évvel ezelőtt, amikor az átlag "internet-marketinges" még azt sem tudta, hogy ez a fogalom egyáltalán létezik, ő már egy világszínvonalú szoftver fejlesztésén dolgozott.

Khauth György a programozó zseni aki gyakorlatilag mindent tud az e-mail marketing technikai háttréről, olyan kulcsfontosságú információkat fog megosztani Önnel (pl. arról, hogy hogyan jussanak célba az e-mail-jei, hogyan ne kerüljenek spam mappába, stb.) amelyekkel még a MarketingSzoftverek "konkurenseinek" jelentős része sincs tisztában!

Ha van olyan ember aki MINDENT tud az e-mail marketing technikai lehetőségeiről, korlátairól, szabályairól, akkor Khauth György bizonyára az az ember.

Néhány információ a MarketingSzoftverekről:

A MarketingSzoftverek által fejlesztett MailMaster szoftver volt az első hazai e-mail marketing automatizálási rendszer, és az elsők között alkalmazta az azóta a területen szinte egyeduralkodóvá vált SAAS (Software As A Service = Szoftver Szolgáltatás) modellt, mely modell egyedülálló módon teszi lehetővé, hogy:

 • A szoftver NAPRAKÉSZ Email Szerver Kommunikációs Adatbázisa garantálja, hogy leveleit ne érzékeljék SPAM-nek.
 • SOHA ne kelljen az üzemeltetés méregdrága költségei miatt aggódnia.
 • Mindig a legfrissebb szoftver verziót használja.
 • SOHA ne kelljen frissítések letöltésével és installálásával bajlódnia.
Balázs és Gyuri a kurzus során minden olyan tapasztalatukat átadják Önnek, amit a MailMaster-rel szereztek, és ami hozzájárulhat az Ön e-mail marketingjének eredményességéhez! Hogy ez mennyi tapasztalatot jelent? Íme néhány számadat és információ szemléltetésképpen:
 • 8 év e-mail marketing tapasztalat.
 • Sok száz ügyfél.
 • Sok száz e-mail kampány.
 • Több, mint 100 millió elküldött e-mail (Természetesen NEM spam!).
 • Magyarország egyik legnagyobb e-mail cím adatfeldolgozói tapasztalata; közel annyi e-mail címmel, ahány internetező van ma Magyarországon
 • SOHA, egyetlen egyszer sem történt adatvesztés, sikeres hackertámadás, vagy adatlopás, téves vagy tartós SPAM listára kerülés.

Schlingloff Sándor, Marketing MEGOLDÁSOKSchlingloff Sándor
Végül, a sort zárandó én magam is tanítok a kurzus során. Az én szerepem a Internet Marketing egészében elhelyezni az e-mail marketinget és megmutatni, hogy miként képes megtöbbszörözni a hagyományos online marketing lehetőségeinek hatékonyságát. Olyan "képet" fogok mutatni Önnek, amelyet soha többet nem fog tudni kitörölni üzleti emlékezetéből!

Ezen túl, a hazai e-mail marketing legsikeresebb kampányai közül jónéhánynak a "szerncsés" gazdájaként olyan műhelytitkokat, olyan gyakorlati fogásokat fogok tudni megmutatni Önnek, amelyet más online marketing tanácsadók jó eséllyel soha nem árulnának el Önnek!

Néhány gondolat Schlingloff Sándorról és a MarketingMegoldásokról

Sándor az elsők közt kezdett Magyarországon internet-marketinget alkalmazni és tanítani. Sok ezer ügyféllel, sok tucat tréninggel a háta mögött talán a legloyálisabb ügyfélkört tudhatja a magáénak. Ügyfelei közt megtallhatóak a szó szerint a semmiből induló internet vállalkozók, akik néhány százezer forintért indultak el, és a hagyományos vállalkozásaikban már bizonyított igazi profi KKV cégvezetők is, akik Sándor tanácsaival akár havi szinten milliós extra bevételeket képesek realizálni.

Az ügyfelei által talán a legtöbbet említett elismerés Sándorról, hogy bölcs és gyakorlatias tanácsait mind az online marketingben, mind az élet más területein eredménnyel lehet felhasználni.

"...teljesen más világ bontakozott ki előttem..."

Annak is érdemes áttanulmányozni az anyagot, aki teljesen kezdő, mert az alapoktól megismerheti az e-mail marketing kulisszatitkait. Az eddig elhangzottak hatására teljesen más világ bontakozott ki előttem. - Wein László, http://naturagyogynoveny.shp.hu

 

Kinek való ez az online tanfolyam?

Kezdőknek, haladóknak és profiknak egyaránt. Mindazoknak, akik kézzel fogható növekedést akarnak elérni Internetes megrendeléseik mennyiségében. Ezen túl azoknak, akik:

 • Rendelkeznek egy KIVÁLÓ TERMÉKKEL és/vagy SZOLGÁLTATÁSSAL, melyek célpiaca megtalálható az Interneten, és ezek értékesítéséből jelentős bevételt kívánnak szerezni.
 • Olyan INTERNETES VÁLLALKOZÁST akarnak felépíteni, ami folyamatosan bevételt és profitot termel, és nem elégszenek meg átmeneti eredményekkel.
 • ÉRTIK, hogy az eredményes Internetes értékesítéshez mind az ALAPOKAT, mind a GYAKORLATOT meg kell tanulniuk.
 • HAJLANDÓAK FEJLŐDNI és DOLGOZNI az eredményekért.
 • TAPASZTALT PROFIKTÓL akarnak tanulni, olyanoktól, akik már sokszor bizonyították hozzáértésüket, nem pedig "egykampányos", "tegnap született" online marketing tanácsadóktól, akik tavaj ilyenkor még azt sem tudták, hogy mi fán terem az online marketing.

Mekkora és milyen cégeknek való ez a tanfolyam?

 • Egyéni vállalkozóknak, akik maguk fogják megtanulni és elvégezni is a tanfolyamon tanultakat.
 • Egyéni vállalkozóknak, akik megtanulják, amit meg kell tanulniuk, majd kiadják a kivitelezési feladatokat a megfelelő szolgáltatóknak.
 • Kis cégeknek, ahol a cég tulajdonosa és marketingese is magáévá teszik a tanfolyam anyagát, és részben a cég marketingese, részben a megfelelő szolgáltatók fogják elvégezni a kivitelezést.
 • Közepes cégeknek, ahol a cég marketingese tanulja meg a tanfolyam anyagát, és részben ő maga, részben a megfelelő szolgáltatók fogják elvégezni a kivitelezést

Nem való Önnek tanfolyamunk, ha...

 • Ha még azt sem tudja, hogy mit értékesítsen az Interneten keresztül, és ettől a tanfolyamtól reméli, hogy segít megtalálni vállalkozása tárgyát.
 • Se ideje, se pénze a tanfolyamon tanultak megvalósítására / megvalósíttatására.
 • Még hisz benne, hogy lehet kevés munkával gyorsan sok pénzt keresni.

A kurzus formátuma

A kurzus anyaga az élő tanfolyam 9 témájában elhangzott 11 előadásának és 5 problémamegoldó webkonferenciájának anyagát tartalmazza különböző formátumokban:

 • 11 videó a tanfolyam előadásairól
 • 5 videó a tanfolyam problémamegoldó webkonferenciáiról
 • A tanfolyam 11 részének kb. 150 diája, részenként, PDF formátumban
 • Mind a 11+5 alkalom MP3 felvétele normál, valamint 150%-os, 175%-os és 200%-os sebességű verzióban, hogy Ön akár fele idő alatt is meg tudja hallgatni a felvételeket.

Mennyibe kerül?

Mivel a kurzus a benne átfogott anyag mennyiségét és mélységét tekintve minden további nélkül fedi egy háromnapos szeminárium során átadható tudásmennyiséget, ennek megfelelően akartuk az árát is megszabni. Ez alapján eredetileg az anyag digitális verziójáért is minimum 122.000 Ft-os díjat terveztünk kérni.

Az ok, ami miatt végül ennek az összegnek csak a töredékét kérjük el Öntől, az a reményünk, hogy a tanfolyam olyan mélyen meggyőzi Önt azokról az értékekről, amelyekkel szolgálhatjuk Önt, hogy mind a MailMaster Szoftvernek, mind a Profi(t) Képző Programnak előfizetőjévé fog válni, és hosszú távon is elégedett ügyfelünk lesz.


Ezzel a hosszútávú stratégiával a szemünk előtt
a tanfolyam anyagának árát 58.000 Ft + áfa összegben állapítottuk meg, amelyben a fentiekben részletezett anyagok foglaltatnak benne.

Kattintson a gombra a megrendeléshez!!

IGEN, azonnal hozzá akarok jutni a tanfolyam anyagához, hogy minél előbb el tudjam kezdeni használni, és mielőbb elkezdjek profitálni az anyagból!

100% elégedettségi garancia

garancia

Vegyen részt az online tanfolyamon, és amennyiben bármi miatt úgy érzi, hogy nem volt megelégedve az eredménnyel, pénzét visszafizetjük.


Bízunk benne, hogy így már igazán egyszerű dönteni - és velünk tartani! :-)

Az Ön szolgálatában:

 
    Schlingloff Sándor
Marketing MEGOLDÁSOK
Csepregi Balázs
MarketingSzoftverek

ui.: Amennyiben bármilyen problémája adódik a megrendelés során, bátran írjon ügyfélszolgálatunknak Kapcsolat oldalunkon, vagy hívja munkaidőben a következő telefonszámot +36/30/624-3934. Örömmel állunk a rendelkezésére! Cégünkkel kapcsolatos részletes információkat Céginformáció oldalunkon találja meg.