E-mail Marketing Profi(t) Képző - MEGRENDELÉS

Az alábbi megrendelő űrlap kitöltése, majd a kurzus díjáról szóló proforma számla kiegyenlítése után korlátlan időre szóló hozzáférést biztosítunk Önnek az E-mail Marketing Profi(t) Képző élő tanfolyam 9 témájában elhangzott 11 előadásának és 5 problémamegoldó webkonferenciájának felvételeihez és további anyagaihoz, melyek a következőek:

  • 11 videó a tanfolyam előadásairól + 5 videó a tanfolyam problémamegoldó webkonferenciáiról (összesen kb. 24 órányi videó)
  • A tanfolyam 11 részének kb. 150 diája, részenként, PDF formátumban
  • Mind a 11+5 alkalom MP3 felvétele normál, valamint 150%-os, 175%-os és 200%-os sebességű verzióban, hogy Ön akár fele idő alatt is meg tudja hallgatni a felvételeket.

A pontos teljesítési folyamat

A megrendelési és teljesítési folyamat egészen pontosan a következő képpen fog kinézni:

  • A megrendelés feldolgozása legkésőbb az űrlap kitöltését követő munkanapon megtörténik.
  • Munkatársunk minden megrendelést telefonon visszaigazol, amennyiben kérdése adódna, ekkor ezt is fel tudja tenni nekünk.
  • Ezt követően azonnal elküldjük Önnek az oktatóanyag díjáról, 58.000 Ft + áfa összegről szóló proforma számlát.
  • Az összeg bankszámlánkra történő megérkezésének napján e-mail-ben elküldjük Önnek a tananyag letöltéséhez illetve a videók megtekintéséhez szükséges belépési információkat.
  • Amennyiben menet közben bármilyen segítségre vagy információra van szüksége, munkatársainkat hétköznepokon munkaidőben eléri a +36/30/624-3934-es telefonszámon, e-mail-t pedig kapcsolatfelvétel oldalunkon tud írni nekünk.

E-mail Marketing Profi(t) Képző online
tanfolyam MEGRENDELÉS

Kérem, töltse ki az alábbi rendelési űrlapot, és legyen Ön is az elsők között akik ezzel a TOP információval profitálnak!

Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön e-mail címe még egyszer:
A számlainformációk, mint cégnév, cím... :
Az Ön postacíme (A cím, ahova a számlát küldhetjük.):
Mobil telefonszáma:
(a rendelés visszaigazolhatóságához)
Egyéb telefonszáma:
Megjegyzés (promóciós kód):
 

A fent részletezett feltételekkel megrendelem az E-mail Marketing Profi(t) Képző online oktatóanyagot, melynek árát a megrendelés visszaigazolásától számított 8 napon belül átutalással egyenlítek ki.

Minden rendelést telefonon visszaigazolunk!

 
 

Minden Ön által megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik fél felé. Személyiségi jogait a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk!

100% elégedettségi garancia

garancia

Vegyen részt az online tanfolyamon, és amennyiben bármi miatt úgy érzi, hogy nem volt megelégedve az eredménnyel, pénzét visszafizetjük.


Bízunk benne, hogy így már igazán egyszerű dönteni - és velünk tartani! :-)

Az Ön szolgálatában:

 
    Schlingloff Sándor
Marketing MEGOLDÁSOK
Csepregi Balázs
MarketingSzoftverek

ui.: Amennyiben bármilyen problémája adódik a megrendelés során, bátran írjon ügyfélszolgálatunknak Kapcsolat oldalunkon, vagy hívja munkaidőben a következő telefonszámot +36/30/624-3934. Örömmel állunk a rendelkezésére! Cégünkkel kapcsolatos részletes információkat Céginformáció oldalunkon találja meg.