Egy folyamatosan az Ön igényei alapján bővülő, kimeríthetetlen KÉPZÉSI, TÁMOGATÁSI és MENTORI program - havonta egy vacsora áráért!
   
 

Ahhoz hogy Ön TÉNYLEGESEN megalkothasson egy jelentős bevételt termelő vállalkozást, jóval összetettebb, mélyebb és részletesebb segítségre van szüksége, mint amit eddig bárhol, bárkitől kaphatott...

1.) Profi Indulás Sorozat és Online Marketing Audit
 

A Profi Indulás sorozat 7 része végigkíséri az első hónapon, és segít Önnek a lehető legnagyobb lendülettel elindulni. A sorozat az alábbi részekből áll:

1.) A Program "játékszabályainak" áttekintése
Részletesen bemutatjuk Önnek a programot, és minden információval ellátjuk, ami ahhoz kell, hogy a maximumot tudja kivenni az együttműködésünkből.

2.) Eligazítás a Profi(t) Képző online oktatási rendszerében
A sikeres együttműködéshez nélkülözhetetlen a Profi(t) Képző különleges, egyedi fejlesztésű online oktatási rendszerének ismerete is, amelyet ebben a leckében mutatunk be Önnek teljes alapossággal.

3.) A garancia az elégedettségére alapos igényfelmérésünk
Annak érdekében, hogy minél inkább hozzá tudjuk igazítani a programot az Ön igényeihez is, ez a rész csak Önről, az Ön igényeiről, és az Ön online üzletéről szól.

4.) Az online értékesítés teljes horizontja - 1. szint, a szakmai hozzáértés szintje.
Alapos, mégis gyors (145 perc :-) áttekintés az online marketing 10 alapkategóriájáról, azaz arról, hogy mi mindennel kell majd foglalkoznia, ha eredményt akar elérni.

5.) Az online értékesítés teljes horizontja - 2. szint, az "üzlet az üzletben" szintje.
A "hogyan fog kinézni" után a "hogyan fog létrejönni" szintjét mutatjuk be szintén gyorsan, mégis alaposan, annak érdekében, hogy azon kevesek közé tartozhasson, akik már előre látják, hogy mivel fognak szembekerülni online rendszerük felépítése során.

6.) Önkiszolgáló Online Marketing Audit
Az előző leckék tisztánlátásával felvértezve ezzel az audittal segítünk Önnek felmérni, hogy hol tart online üzlete, és hogy merre kell elindulnia, hogy az eredmények a lehető leggyorsabban kövessék az erőfeszítéseket.

7.) Akcióterv készítés másképpen
Ha már tudja, hogy mi mindennel kell majd foglalkoznia, de fogalma sincs, hogy mindez hogyan fog beleférni idejébe, akkor ez a lecke, és a leckében tárgyalt speciális tervezési módszer segíteni fog a lehető leghatékonyabb útvonalat kiválasztani.

Melyik csomagban: Mindegyikben

2.) Profi(t) Képző Start Sorozat

Az internetes vállalkozás teljes spektrumáról készült videó sorozatban minden lényeges elemet áttekintünk Önnel, mégpedig olyan részletességgel, ahogy eddig talán senki más.

A sorozat fokozatosan készül el, és jelenleg elérhető részei azokat az az internetes vállalkozáshoz is nélkülözhetetlen alapvető vállalkozási ismereteket tartalmazzák, amelyeket 100-ból legalább 95 online vállalkozó egy elegáns szökelléssel átugrik, és bizony ugyanezzel a szökelléssel hosszútávú küszködésre ítéli internetes üzletét.

1-2.) 1. Az üzleti ötlet jellemzői és kidolgozása - Halott ló ritkán nyer futamot! - I. és II. rész

3-4.) Az üzleti koncepció jellemzői és kidolgozása - Vajon mitől fog ez repülni?! - I. és II. rész

5.) A célcsoport meghatározása - Azok adnak el a legnehezebben bármit is, akiktől elvileg bárki vásárolhatna!

Melyik csomagban: Mindegyikben

 

3.) Oktatóanyag "Túladagolás"

Számos olyan különálló oktatóanyaggal segítjük a programban, amelyek önálló "dobozos" termékként is megállnák a helyüket:

1.) "A kreativitás 7 lépéses folyamata" (4 óra hanganyag)

2.) "Minden, amit a szövegírásról tudunk" (4 óra hanganyag)

3.) "Videókészítés webre" (3,5 óra videó)

4.) "Tesztelés a gyakorlatban, avagy hogyan csapja be a legtöbb online marketingest a mérési hiba." (100 perc, videó és képernyővideó)

5.) "Google Analytics installálása és a konverzió követés beállítása" (31 perc, képernyővideó)

6.) "A Gerilla Piacépítés felülnézetben" - A Gerilla Piacépítés Villámkurzus talán legkülönlegesebb leckéje, az online üzlet (nem pusztán online marketing) teljes összefoglalása.
(80 perc, képernyővideó)

Melyik csomagban: Mindegyikben

 

 
 

Emlékszik még? "...mindezt egy vacsora áráért..." - ha nem hiszi, ...hát megértem!

A már-már gyanúsan alacsony árat egy szemléleti váltás teszi lehetővé, amelyre nekünk és Önnek is szüksége van!

Ahhoz hogy TÉNYLEGESEN létre is jöhessen egy jelentős bevételt termelő internetes rendszer, a vállalkozók legalább 87%-ának jóval
összetettebb, mélyebb és részletesebb segítségre van szükségük mint amit eddig bárhol, bárkitől kaphattak, minket is beleértve. Ez a helyzet.

Ráadásul ezt a segítséget az egyre fokozódó időhiány miatt az eddigieknél jelentősen könnyebben feldolgozható formában is kell megkapniuk.

Ahhoz viszont, hogy nagyságrendekkel több információt jóval kisebb időráfordítás mellett át lehessen adni NEM elég az oktatásnak csak a hatékonyságát javítani.


Egy teljesen új koncepcióra volt szükség


Felismerve ezt az ügyfeleink szempontjából mindenképpen követelő szükséget, radikális változtatásra szántuk el magunkat.

Úgy döntöttünk, hogy ezért az árért olyan segítséget vagyunk hajlandóak nyújtani, ami a hagyományos képzési és tanácsadói modellben éves szinten is súlyos millióiba került volna!

Ennek az új képzési és támogatási koncepciónak az egyik sarokpontja a folyamatosság! Meggyőződésünk szerint ez az egyetlen lehetőség a feladat megoldására. A folyamatosság azonban azonnal felveti a megfizethetőség kérdését.

Eddig is léteztek elfogadható minőségű támogatást nyújtó rendszerek, amelyek - bár érthető módon, de mégis - havi százezres nagyságrendű ráfordítást követeltek a vállalkozótól. Úgy véljük, hogy ez a legtöbb kis méretű, de akár közepes vállalkozás számára is hosszú távon megfizethetetlen.

Szerintünk ez így nem helyes.

Nem helyes az, hogy egy igyekvő, a lelkét is kidolgozó vállalkozó csak azért ne férhessen hozzá a NÉLKÜLÖZHETETLEN támogatáshoz, mert vagy nincs rá pénze, vagy mert nincs rá ideje. Mint ha az orvosok csak azért nem műtenének meg egy beteget, mert nem tud fizetni, vagy ugyanígy, egy beteg azért nem műtteti meg magát, mert nincs rá ideje.


Az Ön érdekében megváltoztattuk a teljes profitképletünket

 1. Annak érdekében, hogy Ön mind anyagilag, mind a szükséges időráfordítás szempontjából is garantáltan megengedhesse magának ezt az - úgy véljük, a túléléshez elengedhetetlen - támogatást, először is elhalasztottuk a nyereségünket.

  Nem lemondtunk róla, hanem egy olyan módon halasztottuk el, hogy amennyiben jól végezzük a munkánkat és Ön elégedetten velünk marad, a havidíjas elszámolásban a csekély, de folyamatos havidíjak elégséges bevételt jelentsenek ahhoz, hogy minden eddiginél magasabb színvonalon segíthessük Önt.

  Mint már említettük olyan helyzetbe hoztuk magunkat, ahol Ön csak akkor fizeti ki ténylegesen a díjainkat ha hosszú távon elégedett azzal amit csinálunk és ezért hosszú távon velünk marad.

 2. Másodszor fel kellett ismernünk, hogy a mai világban az érvényesülésnek egyre ritkábban az egyszeri csúcsteljesítmény a kulcsa!

  Napjainkban sokkal inkább egy újfajta hozzáállás, az önképzésnek, a tanácsadók igénybevételének és a naprakészségnek egyfajta újfajta vállalkozói életstílusa a megfelelő modell, amely a viszonylag csekély, de FOLYAMATOS idő-, energia- és pénzügy befektetés révén teszi Önt saját területe legjobbjainak egyikévé.

  Ez a szemléleti váltás az, ami a vállalkozásépítés és az azt támogató képzés területén MEGVÁLTOZTATJA az egész "játékot", és lehetőségek egészen új dimenzióit nyitja meg Ön előtt!

  Ennek az új koncepciónak a fényében azt mondhatjuk, hogy a milliók helyett fizessen az elkötelezettségével és a hűségével.

  A hűségével a céljaihoz, a vállalkozásához, önmagához és ahhoz, hogy mindehhez igénybe veszi a segítségünket. Ezért a hűségért "cserébe", segítünk Önnek megváltoztatni a jövőjét, és szinte fillérekért a céljainak, a vállalkozásának, és az élete sikerének a folyamatos segítőivé lehetünk. Lássuk hogyan...

 

 Új kategóriát teremtettünk:
Profi(t) Képző Program


Világszínvonalú Képzés, Tanácsadás, Mentori támogatás és Személyes edzés (coaching) - BÁRKI számára elérhető áron!

A megváltozott körülményeknek megfelelően újra kellett definiálnunk a marketing képzés és támogatás fogalmát! A munkánk nyomán egy a XXI. követelményeinek igazán megfelelő, vadonatúj oktatási, képzési és támogatási forma született, amely mélyebb, alapvetőbb és legfőképpen megfizethetőbb segítséget jelent a feltörekvő, de a mindennapok gyakorlati kihívásaival küszködő vállalkozónak!

Csak hogy lássa az ügyfeleink szerint mennyire sikerült ezt a célunkat elérni, indítsa el az alábbi videót és pillantson bele néhányuk hozzászólásába!

(Fontos kiegészítés: Ez a felvétel 2008. decemberében, a program indítása után két hónappal készült. Ekkor még Profit Maximalizáló Program volt a szolgáltatás neve, amelyet azóta egyszerűsítettünk Profi(t) Képző Programra!)


Hogyan lehetséges ilyen mennyiségű és minőségű oktatási anyagot és támogatást ilyen alacsony áron adni?

Tudja, az az igazság, hogy a legtöbb tanácsadónak 100-szor több mondanivalója van, mint amit ténylegesen el tud, vagy el akar mondani...

"Akkor miért nem mondják el?" - kérdezheti jogosan!

Ennek több oka lehet:

 • Egyes tanácsadóknál talán az, hogy mégsincs már mit mondaniuk...
 • Másoknál a profitképlet olyan, hogy nem érdeke a tanácsadónak több anyagot adni, mint amennyi éppen elég ahhoz, hogy az ügyfele megvegye a következő anyagot is.
 • Egy további és talán a legsúlyosabb ok a termékfejlesztéssel járó járulékos feladatok hosszú a sora.


Az Ön érdekében megszabadultunk a "hagyományos" infotermék-fejlesztés "őrületétől"!

Miközben két óra alatt el tudom mondani Önnek hogyan lehet MOST sikeres, két hónapunkba telne ebből az információból egy ténylegesen eladható formájú terméket csinálni.

Amikor pedig egy oktatási anyag - habár alig 20-50 oldalnyi információt tartalmaz mégis - 20-30.000 Ft-ba kerül, akkor
Ön részben a termékfejlesztés és a piacra dobás járulékos költségeit, az idő és energia ráfordítását fizeti meg.

Mi egyszerűen MEGSZABADULTUNK ettől a rendkívül költséges kolonctól, attól, amit a hagyományos értelemben vett termékfejlesztés jelent!

Nincs díszes csomagolás, nincs az észlelt értéket fokozó látványosan becsomagolt levegő, nincsenek bonyolult önálló értékesítési folyamatok, nincs önálló piacépítés, nincs semmi, csak a "kőkemény", vagyonokat érő INFORMÁCIÓ, mégpedig olyan részletességgel, bőséggel, és gyorsasággal (azaz frissességgel) ahogyan azt a hagyományos modellel LEHETETLEN lenne produkálni!
 
 

Ebben a csapatban olyan információkhoz jut hozzá, olyan betekintést kap az internetes vállalkozásépítés valóságába, olyan példákat láthat, olyan ötleteket és inspirációt kaphat, amelyeket egyénileg felkészülve SOHA!!!

Képzelje el úgy, mintha egy igen sikeres reklámügynökség és annak minden ügyfele bizonyos értelemben Önnek dolgozna. Képzelje el, hogy ennek a rendkívüli közösségnek a legfontosabb felismeréseit, tapasztalatát és minden vele kapcsolatos tudást az ügynökség legjobb szakemberei egy jól áttekinthető, tematikusan kategorizált módon folyamatosan az Ön rendelkezésére bocsátanák.

Mintha minden héten a legaktuálisabb, legnagyobb eredményeket hozó üzleti elvek és módszerek definícióit, sőt pontos kivitelezési útmutatóit is megkapná... és hát valójában pont ez történik!

Szívet dobogtató jövőkép és megvalósíthatóság a legapróbb részletekig egyszerre

Csepregi Balázs a részletekbe menő profizmus embere. Neki nem jelent nehézséget egy olyan oktatási anyag elkészítése ami a "kattintson ide és töltse le ezt, majd..." jellegű, végletekig részletes útmutatást tartalmaz, amelyet nekem elkészíteni szó szerint lehetetlen lenne.

Ugyanakkor én nem a részletek, hanem a NAGY KÉP embere vagyok. Nekem könnyű koncepciókban és jövőképben gondolkoznom. Sokkal inkább vagyok kreatív és bátorító mint precíz.

Bár ennek vannak hátrányai is, Balázzsal nagyszerűen kiegészítjük egymást. Ha Balázs beszél, Ön pontosan tudni fogja, hogy mit és hogyan kell megcsinálni. Ha engem hall beszélni, lehet, hogy látni kezd valamit, amit még senki sem látott Ön előtt.

Ketten együtt olyan lehetőségeket mutathatunk Önnek, olyan nyitott ajtókat amiken csak be kell sétálnia és össze kell szednie azt a pénzt ami ott hever szétszórva.

Ez a program kettőnk révén mindezt tartalmazza.

A háttérben csendesen, de nagy hatalommal pedig ott ül a MarketingSzoftverek másik tulajdonosa, Khauth György a zseniális programozó, aki nem csak a technika, de az eredményes vállalkozás és élet mélységeinek az "ördögét" is megszelídíti.

Egy olyan hármas, amely mindent képes megadni Önnek, ami az Online siker szintjén csak szükséges lehet.

Nem utolsó sorban pedig, egy ekkora áttekintéssel, ilyen mély és objektív tapasztalattal képesek vagyunk olyan üzleti trendekre is felhívni ügyfeleink figyelmét, amelyek amúgy láthatatlanok maradtak volna a számukra.

Mintha rendelkezne egy üzleti röntgen készülékkel, amellyel folyamatosan átvilágíthatja a piacot, sőt amely mintegy megjósolja Önnek a várható változásokat, és ezzel olyan üzleti lehetőségeket nyit meg Ön előtt amelyeket semmilyen más módon nem ismerhetne fel.

 
 


 
  Mennyibe kerül mindez és mekkora elkötelezettséget várunk Öntől?

Árak

Az alábbi táblázatban a Profi(t) Képző Program egyes csomagjainak árait találja, a csomagok tartalmát pedig az oldal további részében mutatjuk be Önnek.

Szolgáltatás csomag Eredeti ár*
Light csomag 12.000 Ft+Áfa/hó
* : Görgessen tovább, hogy megtudja, hogyan juthat hozzá FOLYAMATOSAN 40% kedvezményhez!


Elkötelezettség

Az alapvető javaslatunk, hogy csatlakozzon a programunkhoz MOST és azután maradjon velünk egészen addig, amíg csak igaz Önre, hogy szeret okosabban dolgozni, mint csak egyszerűen keményen! Maradjon velünk, amíg igaz Önre, hogy optimális ráfordítások mellett szeretne a lehető legtöbbet keresni!

Valójában semmilyen okot nem tudok elképzelni amiért bárkinek is indokolt lehetne, hogy csak egy időszakra legyen tagja a programnak.

Mindazonáltal valójában mindössze egy elvi elkötelezettségről beszélünk, hisz egyrészt nem kell semmilyen tényleges ígéretet tennie arra, hogy tagja marad a rendszerünknek - ez teljes egészében csak az Ön elégedettségén múlik - másrészt viszont amit csinálunk, tényleg jó, úgyhogy ha egyszer csatlakozott, könnyen előfordulhat, hogy egy életre velünk marad... :-)


40% Folyamatossági kedvezmény a Profi(t) Képző Program havidíjaiból!

A Profi(t) Képző Program élete és halála (az Ön oldaláról és a mi oldalunkról egyaránt) két egyszerű tényező kapcsolatán múlik.

1. A program havidíjas, azaz rendkívül alacsony pénzügyi terhet jelent Önnek. Ez az Ön előnye, és a mi kockázatunk.

2. A viszonylag nagy résztvevőszám mellett a fizetési fegyelem pontatlansága nem csak rendkívüli többletköltséget jelent, de az előfizetők számának a növekedésével gyakorlatilag kezelhetetlenné is válik.

A pontos, határidőre történő fizetés tehát az Ön felelőssége.

Amennyiben tehát egyszerűen csak vállalja a határidőre történő fizetés felelősségét, mi 40%-ot elengedünk a havidíjből.

Hogy néz ez ki technikailag? Amikor elindul a programban Ön eleve az alacsonyabb árat fizeti. Gyakorlatilag Önnek semmit nem kell tennie, CSAK határidőre fizetnie, és a pénze 40%-át megtarthatja.

Ez egészen addig van így, amíg akár csak egyszer is megcsúszik a fizetéssel. Innentől számítva a teljes előfizetési díjat számoljuk fel Önnek, egészen három olyan egymás után következő hónapig, amikor ismét határidőre egyenlíti ki a számláit.

Ha egyszer megcsúszott hogyan kerülhet vissza AZONNAL a kedvezményes sávba?
- Nagyon egyszerű! Mindössze egy állandó átutalási megbízást kell adnia bankjának. Amint ezt megtette azonnal újra érvényes Önre a 40% folyamatossági kedvezmény! Ezután már csak arra kell figyelnie, hogy adott pillanatban legyen pénz is a számláján. :)

Lássuk a konkrét számokat:

  Eredeti ár Folyamatossági kedvezmény -40%
Light 12.000 Ft+Áfa/hó 7.200 Ft+Áfa/hó
Állandó átutalási megbízással folyamatosan élvezheti a 40%-os kedvezményt!

Amennyiben tehát nincs már mire várnia adja le a rendelését MOST!

 
 
 

MEGRENDELÉS

...és az egyes csomagok részletes tartalma.

Válasszon a Profi(t) Képző Program három csomagja közül!

Tudjuk, hogy három nagy csoport van akinek a Profi(t) Képző Programmal gyökeresen megváltoztathatjuk az üzletét és talán az életét is.

Éppen ezért, az Ő számukra három, az igényeiknek és lehetőségeiknek megfelelő csomagot hoztuk létre:


desc
Marketing egyetem a jövő bajnokának

Ők azok a kiváló emberek, akik eldöntötték, hogy előbb vagy utóbb az Internetből akarnak megélni, de még nem tartanak ott hogy a konkrét magvalósításba egyáltalán belekezdhetnének.

Ők azok, akik egy hosszú távú célt követnek, és tudatosan készülnek arra hogy egy nap előlépnek a homályból és lenyűgözik a világot! Ők olyanok, mint a leendő orvosok. 6-8 évet járnak egyetemre, hogy aztán elkezdhessenek praktizálni.

Számukra létrehoztunk egy internet marketing egyetemet, levelező szakon.

A Light csomag tartalma:

 • Önálló oktató anyagok sokasága
 • Havidíj: 40%-os folyamatossági kedvezménnyel 7.200 Ft+Áfa
Ajánlott kiegészítők:
POM és GERILLA

Teljes felkészítés a professzionális Online Marketing elméleti és gyakorlati oldaláról

Ez az a pont ahol mindenképpen kezdeni érdemes, de ahol semmiképpen nem szabad abbahagyni. A mi programunk alapja is az Internet Marketing egyfelől örök érvényű elveinek és szemléletének, másrészt a legújabb és leghatékonyabb módszereinek tanítása.

A tanítás szintjén is igen magasra helyeztük a lécet, hisz tudjuk, hogy az üzleti középszerűség egyik legbiztosabb záloga a részinformációkkal való megelégedés.

Teljesen mindegy, hogy hány részletét ismeri az Internet Marketing művészetének, egészen addig, amíg nincs egy átfogó képe az EGÉSZRŐL, a tudása gyakorlatilag működésképtelen.

Amíg látni nem kezdi, hogy ténylegesen mitől és hogyan fog működni az Ön vállalkozása az első lépéstől az utolsóig, addig nem lesz képes sem a megfelelő üzleti koncepciót felállítani, sem stratégiailag tervezni, sem rendszerszinten tervezni.

Éppen ezért a Profi(t) Képző Program legjobb alapozói és kiindulópontjai a két általunk ismert legteljesebb önképzési és kivitelezési rendszer, amelyek ÁTFOGÓ tudást biztosítanak Önnek az Internet Marketing minden lényeges aspektusából:


Az internetes vállalkozásépítés és vagyonteremtés alapművei!

Csepregi Balázs és és jómagam, mint a hazai Internet Marketing két talán leginkább elismert gyakorlati szakemberei mindazt, ami egy online vállalkozás beindításához és felfuttatásához szükséges, beletettünk két, minden túlzás nélkül ZSENIÁLIS-nak nevezhető önképzési rendszerbe!

Ezzel a két oktatási csomaggal a marketing elmélet, gyakorlat és tényleges megvalósítás teljes definícióját birtokolhatja.


Professzionális Online Marketing lépésről lépésre

I./ "Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre" megoldásrendszer aktuális változata
A profi Internet Marketing szemléletének, elveinek és legfontosabb módszereinek teljes definícióját képezi több, mint 300 oldal információval, számos kiegészítővel és 7 óra hanganyaggal.

Az internetes üzletépítésnek ez az eszköze már több száz hazai vállalkozót segített hozzá milliós online bevételekhez.

Több mint kétezer elégedett ügyfél teszi ezt az önképzési rendszert Magyarország egyik, ha nem a legjelentősebb Internet Marketing képzési anyagává!

A POM 2.0 eredeti ára: 44.000 Ft+Áfa

A Profi(t) Képző Program kiegészítőjeként bármely csomaghoz választhatóan:

Kérem válassza ki, hogy a Profi(t) Képző Program kiegészítőjeként hogyan kíván hozzájutni a "Professzionális Online Marketing lépésről lépésre e-book és megoldásrendszer"-hez!

A "Professzionális Online Marketing lépésről lépésre e-book és megoldásrendszer" teljes bemutatását a www.marketingmegoldasok.hu nyitóoldalán találja

desc

II./ "GERILLA Piacépítés Villámkurzus"

A "Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!" tökéletes kritikai kiegészítéseként, a leggyakorlatiasabb útmutatója a sikerre ítélt online vállalkozások tényleges felépítésének és megvalósításának. A kivitelezés és kiviteleztetés általunk ismert legpontosabb útmutatója, mely ott folytatja ahol a POM abbahagyja.

Ez az anyag annak a közel 8 éves tapasztalatnak az eszenciája, amelyet Csepregi Balázs számos kiemelkedő eredménnyel működő online vállalkozás felépítése során szerzett és amellyel Balázs legjobb ügyfelei több mint 2,5 milliárd Forint online forgalmat realizáltak eddig!

Ami azonban a legfontosabb hogy részletes útmutatást ad arra, hogy tulajdonosként miként lehet eredményesen megvalósíttatni, kiviteleztetni a megtervezett internetes üzletet.

A GERILLA Piacépítés Villámkurzus eredeti ára: 68.000 Ft+Áfa

A PKP kiegészítőjeként fizetendő bármely csomaghoz választhatóan:

Kérem válassza ki, hogy a Profi(t) Képző Program kiegészítőjeként hogyan kíván hozzájutni a "Gerilla Piacépítés Villámkurzus"-hoz!

A rendszer teljes bemutatását a www.marketingszoftverek.hu/gerilla oldalon találja

Ezeknek az anyagoknak a megfelelő fejezeteit a fenti igen méltányos kiegészítő díjak fejében hónapról-hónapra fokozatosan megkaphatja, illetve amennyiben nem részletekben, hanem azonnal egybe szeretné megkapni őket egy "Mindent azonnal akarok" csomag is a rendelkezésér áll.

Csak néhány gyors számítás.

Ennek a két oktatási anyagnak a nettó ára 112.000 Ft.

Ha szeretné, tekinthet a támogatási programra úgy is, mint egy részletfizetési lehetőségre, ahol a két alap oktatási anyag mellé az egyes részletek értékének többszörösét is megkapja.

Kérem, töltse ki az alábbi űrlapot és adja le a rendelését MOST!:

Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:
Számlázási információk, mint cégnév, cím... :
Az Ön postacíme (A cím, ahova a számlát küldhetjük.):
Város:
Az Ön telefonszáma:
(a rendelés visszaigazolhatóságához)
Megjegyzés:

Ugye nem felejtette megjelölni, hogy melyik csomagot szeretné megrendelni?

FONTOS: Amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele vagy technikai nehézsége lenne a megrendelés során, hétköznap 9:00 - 17:00-ig hívja munkatársunkat, a 30/624-3934-es telefonszámon, vagy írjon nekünk Kapcsolatfelvétel oldalunkon!
 
 
 
 

Mindenképpen megtiszteltetésnek tartjuk, hogy tudásunkkal és tapasztalatunkkal az Ön sikeréhez is hozzájárulhatunk.


Az Ön szolgálatában:

 
 

Marketing MEGOLDÁSOK

 
 

MarketingSzoftverek.hu
Internet-Marketing.hu

ui.: 100 vállalkozóból 98 vállalkozói magányban él és a sikere szempontjából leginkább kritikus döntésekkel egyes egyedül kell hogy szembenézzen.

A legegyszerűbb kiutat ebből a egy megfelelő mentor jelentené.

A legtöbben azonban sohasem találnak ilyen mentort!