A XXI. század vállalkozója sokszor csapdában él.
Miközben egész nap dolgozott, a nap végére több elvégezetlen feladata marad, mint amennyivel reggel indult. Teljesen mindegy, hogy mennyi időt spórol meg, a végén úgysincs elég. Szinte mindegy mennyire igyekszik hatékonyabbá válni, mégsem jut igazán előrébb.

Arra kényszerül, hogy a vállalkozás oltárán feláldozza azt, amiért vállalkozni kezdett! Időt, családot, egészséget, hobbit, egy élhetőbb életet, sőt, végül magát a vállalkozást is.

Érezte már úgy, hogy pont Ön, aki szabad kellene hogy legyen, bizonyos értelemben rabszolgaként él?

Kiáltványunk nem csak leleplezi a csapdát,
de kiutat mutat a "börtönből", amely olyan
sokunkat fogva tart.
Szerezze meg ezt a sorsfordító anyagot!
Mindössze jelentkeznie kell a lap alján.>>

 
 
 
 
 
 
Azok akik látják és értik mindazt,
ami történik könnyebben és több pénzt keresnek, mint valaha!


...a többiekre lassú, de biztos hanyatlás vár

A változásnak fölébe kell kerekedni, mert túlélni lehetetlen!
Megmutatjuk HOGYAN győzedelmeskedhet egy olyan üzleti környezetben ahol, az egyetlen állandó maga a folyamatos és egyre gyorsuló VÁLTOZÁS!
 
 
 
 
 
 
 

Az üzleti világ éppen most változik meg!

Nem hangosan és nem látványosan, de gyökeresen! Egy jó része annak, amit üzletről tanultunk és amivel tegnap még a pénzünket kerestük mára már egyszerűen nem igaz! Csendben és alattomosan megváltozott a mód, ahogyan egy vállalkozást fel lehet építeni, működtetni lehet és sikerre lehet vinni.

Bárkinek, aki az elkövetkező két három évben felszínen akar maradni, egy egészen új vállalkozói magatartásra van szüksége, a piac egy egészen új megközelítésére.

Nem pénzügyi válság az igazi probléma, nem konkurensek, nem a multik, nem az Internet önmagában. Nem. Valami NAGYOBB bújik meg a háttérben!

Van egy IGAZI válság, és ezt nem lehet csak "valahogy átvészelni". Nem lehet átvészelni egy olyan válságot, amelynek előreláthatóan SOHA NEM LESZ VÉGE!


Tudja hogyan élhet túl egy olyan üzleti környezetben ahol, az egyetlen állandó maga a változás?

A mai világban az egyetlen állandó maga a folyamatos és egyre gyorsuló változás!

Minden olyan tanács, tanítás, vagy törekvés amely ezt az alapvető tényt figyelmen kívül hagyja, minden lépés amit a régi rend fenntartásával, minőségi váltás szükségességének tagadásával tölt, a vállalkozás hanyatlását segíti elő!

Felkészült rá hogy a folyamatos és egyre gyorsuló változás tényére építse a vállalkozását?

Tudja hogyan kell csinálni? Tudja hogyan kell meglovagolni a változást?

 

Annak érdekében hogy segíthessünk Önnek élete talán legkockázatosabb éveit vállalkozói karrierje talán legnagyobb áttörésévé alakítani, két rendkívüli anyagot állítottunk össze:

Elsőnek "A szabadság rabszolgái" címen egy kiáltványt, amely az egyik legmegdöbbentőbb és egyben leginkább inspiráló üzenetet hordozza, amit az elmúlt években hallhatott. Ahhoz hogy könnyű legyen befogadnia három jól tagolt részre bontottuk, és írásban és mp3 audio formájában is elkésztettük Önnek.

A kiáltványban megfogalmazott üzenettel szoros összefüggésben pedig Internet Marketing Profi(t) Képző néven létrehoztunk egy 10 hetes felkészítő programot, egy összetett képzési rendszert, amely rögtön fel is vértezi Önt a változás fenyegetésével szemben, illetve képessé teszi a vele kapcsolatos lehetőségek tényleges kihasználására.

Semmi egyebet nem kell tennie, mint röviden regisztrálni, és azonnal jogot szerez mind a kiáltványhoz, mind a 10 hetes programunkhoz!

Megmutatjuk Önnek, mit és hogyan kell tennie ahhoz, hogy a weboldala egy legális pénznyomdává válhasson, hogy miként kell fejlesztenie az üzletét és hogyan fordíthatja a világtörténelem egyik legnagyobb üzleti válságát a lehető legnagyobb előnyére!

Kérem, ne feledje, hogy habár ez a program több százezer forintos értéket képvisel jelenleg 100%-ban a mi költségünkön vehet részt rajta!

Az Ön szolgálatában:

Schlingloff Sándor
Marketing MEGOLDÁSOK

Csepregi Balázs
Marketing Szoftverek

 
     
 
 
 
 
 

  Most egyetlen rövid regisztrációval hozzáférhet egy átfogó Internet Marketing Felkészítő csomaghoz, amely nem csak az ÚJ piac meghódításában, de annak az ÚJ vállalkozói magatartásnak az elsajátításában is FORRADALMI segítséget nyújt Önnek, amely nélkül az elkövetkező években mind online, mind offline nehéz lesz érvényesülnie!
IGEN, részt kívánok venni a felkészítő programban! Tovább regisztrációhoz! >>


A regisztrációt követően Ön az alábbiakhoz kap hozzáférést:


 A vállalkozói siker MINDEN alapvető tényezője egy 10 hetes intenzív képzés keretében
Meg vagyunk győződve róla, hogy megváltozott körülményekhez való gyors igazodás szinte egyetlen csatornája a Professzionális Internet Marketing

Üzenetenként mindössze 2 perc!

Tudjuk, hogy Önnek drága az ideje, csak úgy mint nekünk is.

Éppen ezért ez a program a mélysége és részletessége ellenére alkalmanként csak néhány percet követel Öntől.

A hetente érkező anyag első videó melléklete tehát 2-2 percben összefoglalja az adott Internet Marketing módszert és megmutatja Önnek, milyen irányba indulva veheti ki a legtöbbet az üzletéből.

Amennyiben egy téma azonban aktuális akkor további időt rászánva azonnal mélyebbre mehet és a videómelléklet második részéből, az mp3 hanganyagból és magából a tanulmányból részletes információt szerezhet, akár az azonnali a megvalósításhoz is.

A program részét képező tanítások a Professzionális Online Marketing alapjait és mélységeit mutatják meg Önnek, mégpedig annak az ÚJ szemléletnek az alapján, amelyet a "A szabadság rabszolgái" c. kiáltványunkból ismerhet meg részletesen!

Ez a tanítás írásban, két szintű videó melléklettel és mp3 hanganyagokkal a nélkülözhetetlen alapok lerakását végzi.

FONTOS! - Pontosan tudjuk, hogy a részismeret csak a lelkiismeretet nyugtatja meg és az "Én ezt már tudom!" hamis büszkeségét építheti fel Önben. Tudjuk, hogy az egyetlen pont ahol ténylegesen büszke lehet, az amikor már sikeresen meg is valósította mindazt amit tud.

Éppen ezért mi három szinten orvosoljuk az online vállalkozások sikertelenségének legégetőbb okait és mutatjuk meg Önnek az tényleges érvényesülés útját:

 1. A szakmai hozzáértés - Orvosolni fogjuk az Internet Marketing szemléletének, elveinek, módszereinek és eszközeink részleges ismeretéből adódó cselekvésképtelenséget, illetve a megfelelő eszközök adaptálására és a gyakorlatba való átültetésére való képtelenséget. Minden tudása értelmetlen, ha bármely okból is, de nem képes profittá alakítani.

 2. Az "Üzlet az üzletben" alapelv - Segíteni fogunk Önnek, hogy a weboldalát egy komplett vállalkozásként illetve rendszerként tudja kezelni, amely nélkül nem csak lehetetlen túlnőni egy kisebb, alapvető sikeren, de sokszor még az első lépések gyakorlati megtétele is kudarcba fullad!

 3. Új vállalkozói magatartás - A piac vadonatúj módon történő megközelítésének szükségszerűségét fel nem ismerő, vagy kimondott tagadó hozzáállás egy olyan csapda, amely az elkövetkező években a legerősebb cégeket is meg fogja rogyasztani. Mi segítünk Önnek eljutni a megfelelő felismerésekre, melyek alapján a saját piacának akár az élére is törhet.

Csak ez a sorozat többet és mélyebben fog megmutatni Önnek, mint a legtöbb "konkurensünk" fizetős termékei.

Tovább a regisztrációhoz! IGEN részt kívánok venni a felkészítő programban>>
 Egyperces VIDEÓK
Egyperces Internet Marketing, Sikerszemlélet és Eredményes Élet

Az Egyperces VIDEÓK névre keresztelt napi támogatást és inspirációt nyújtó sorozat három nagy területen segít Önnek!

 1. Az első, az Egyperces Internet Marketing című sorozat az Online Marketing trendjeit és lehetőségeit tükröző inspirációs anyag, amely segít Önnek irányba állni és megtalálni a megfelelő erőt ahhoz hogy az adott irányba el is induljon.

  A másik két sorozat az érvénysülésének az internet marketinghez szorosan nem kapcsolódó, de létfontosságú területét érinti .

 2. Egyperces Sikerszemlélet címen az érvényesülés nem szakmai, hanem általános sikerszemlélet és sikerelvek szintjén ad Önnek tanítást, de ami talán még sokkal fontosabb, bátorítást és motivációt is!

 3. Eredményes Élet címen a sorozatok legnépszerűbbikét kaphatja meg, amely az érvényesülés emberi oldalával foglalkozik. Nem a vállalkozásának, hanem az Ön személyének a sikerével. Túl sokszor látjuk, hogy kiváló szakemberek kezeletlen emberi okok miatt teljesítenek alul, illetve hogy a vállalkozásuk káprázatos sikere ellenére az életük más területein súlyos problémákkal küszködnek.

A három sorozatra a Profi(t) Képző Programon belül külön külön lesz lehetősége jelentkezni. Az egyes sorozatok üzenetei 3 naponként fésűszerűen követik egymást, így amennyiben mindhármat igényli gyakorlatilag minden napra jut egy Egyperces VIDEÓ!

MEGJEGYZÉS - Mivel az Egyperces VIDEÓK-at egy független technológia szolgáltatja akár most azonnal is jelentkezhet rájuk! Egyperces VIDEÓK

IGEN részt kívánok venni a felkészítő programban! Tovább a regisztrációhoz!>>

 
Profit MAXIMALIZÁLÓ
Minőségi Mentori Támogatás a hazai piac legjobbjaitól - 2 hetes DEMÓ

A Profit MAXIMALIZÁLÓ Program az általunk nyújtható segítség csúcsa!
Egy professzionális támogatási és mentori programról beszélhetünk, amely a folyamatos Internet Marketing továbbképzés, a folyamatos naprakészség, a világ élvonalához való felzárkózás és a jövő trendjeinek előrelátása szintjét képviseli.

"Részt venni ebben a programban, olyan mintha beültem volna egy időgépbe. Szinte látom a holnapot, pontosan tudom hogy hova tartunk, pontosan tudom, hogy mit és hogyan kell tennem!" - Adorján Éva

A legfőbb jellemzői:

 • Folyamatos interaktivitás révén a program tematikája nem csak az aktuális trendekhez, de az Ön és a piac valós, "pillanatnyi" igényeihez is igazodik.
 • A program folyamatosan, havonta 4-8 oktatási anyaggal bővül.
 • Az egyéni és csoportos konzultációk szintjéig megvalósuló személyesség.
 • A program egy önmagában is vagyont érő része egy olyan tudástár, amely a legtöbb fontos Internet Marketing kérdésre instant választ, definíciót és minden azzal kapcsolatos tanítást biztosít. Megtalálhatók benne csoportos és egyéni konzultációk tematikusan darabolt hanganyagai, az összes oktatási anyag (videó, videó prezentáció, mp3, tanulmány) tematikusan darabolt anyagai.

A PMP 2 hetes DEMÓJA részét képezi a Profi(t) Képző programunknak is. A DEMÓ keretében hozzáférést kap a következőkhöz:

I./ Több mint 20 létfontosságú, a villámkonzultációk során részletesen tárgyalt téma. Vagyont érő felismerések, tippek és konkrét módszerek teljes definíciója 10-15 perces marketing bombák formájában!

II./ A csoportos konzultációk közel 5 órás válogatott anyaga specifikus válaszokkal és vállalkozási jövőjét kritikusan meghatározó szemléleti tanítással. A résztvevőink sorsfordítónak minősítették ezeket a tanításokat.

III./ Hat oktatási anyag teljes értékű részleteihez kap hozzáférést:

 1. Az egyetlen kitörési lehetőség az esélytelenségből! - Az önképzés jelentőségéről!
  Ha tovább akar lépni, akkor legelőször Önnek kell továbblépnie! Leleplezzük Ön előtt az egyetlen esélyét arra hogy kiszabaduljon a jelenlegi lehetőségeinek, képességeinek, tudásának és hozzáállásának börtönéből.

 2. GERILLA Piacépítés Villámkurzus 6-os ÖSSZEFOGLALÓ fejezete! - A professzionális online értékesítés általam ismert legpontosabb 90 perces definíciója!

 3. Előfeltételeken alapuló tervezés és Előfeltétel-fa
  A megváltozott üzleti körülmények közt leghatékonyabban használható tervezési és megvalósítási módszertan! (Fenomenális anyag!!!)

 4. Online videó készítés titkai! - A nulláról a profi megjelenésig
  Az online videó világszerte hódít és többszörözi meg egyszerű weboldalak hatékonyságát. Ez az öt részes videó oktató anyag pontosan megmutatja Önnek, hogyan készítheti el több százezer forintos költségvetés helyett gyakorlatilag 0 Ft-ból az első saját videóját akár napok alatt. A DEMÓ a sorozat első részét tartalmazza.

 5. Kreativitás a marketingben, avagy hogyan ébresszük fel a MINDENKIBEN megbújó zsenit!
  Több részes hanganyag arról, hogyan működtetheti az elméjét egy olyan módon, hogy folyamatosan képes lehessen kasszacsörgető ötletek, megoldások és módszerek kitalálására. Ennek a tudásnak a birtokában nem csak az üzleti koncepciói, de a szövegírási és a kreatív marketing területén megkövetelt egyéb alkotói képessége is nagyságrendeket fejlődhet.

 6. A meggyőzés alapelvei - Minden amit a szövegírásról tudok!
  Pontos útmutatást talál az online szövegírás szinte minden formájára, a hatékony értékesítési szövegek, az oktató és promóciós anyagok megírására egyaránt. Ezekben a videókban nem kevesebbet leplezek le, mint szövegírással elért eredményeinkért felelős titkainkat!

Tovább a regisztrációhoz! IGEN részt kívánok venni a felkészítő programban>>
 
A szabadság rabszolgái I-III
Kiáltvány mindazokhoz akik még hisznek egy élhetőbb életben

Mint ahogyan sokan mások, talán Ön is érezte már ez előtt is, hogy valami alapvető hiba van abban amit csinál, a móddal ahogyan üzletileg érvényesülni próbál.

A kiáltványunk három nagy szakaszban (írásban és mp3 audio formájában) válaszolja meg és kezeli a napjaink vállalkozóinak legégetőbb és sokszor leginkább fájdalmas kérdéseit!

I. Rész: A szabadság rabszolgái - A bilincseit csak az vetheti le, aki egyáltalán észreveszi őket!

II. Rész: Szabadulás a XXI. század vállalkozói börtönéből

III. Rész: Egy új élet láncok nélkül!

A napjaink vállalkozója elfoglaltabb mint valaha! Elvégezetlen feladatok terhe alatt folyamatosan dolgozik!

 
 

Tudja mi ez? Pótcselekvés. A minőségi váltás erőfeszítéssel való helyettesítése. A válság első jelei. A jelei annak, hogy nem vagyunk hajlandóak tudomást venni egy megváltozott környezetről és egy minőségi váltás szükségességéről!

Ön fel meri tenni magának egy végigdolgozott nap után azt a kérdést, hogy mi jelentőset tett aznap? Mit hozott létre ami ténylegesen közelebb vitte Önt az eredeti céljához? És hányszor tudja ezt a kérdést kielégítően meg is válaszolni?

Nem helyettesítheti sok munkával azt, hogy igazából mást, de legalábbis másként kellene csinálnia!

A régi rend fenntartására irányuló embertelen igyekezet közepette az átlag vállalkozónak egyszerűen nincs ideje és kapacitása a vállalkozását hozzáigazítani a megváltozott környezethez, nincs ideje és kapacitása lépést tartani.


Ez a kiáltvány az egyik leginkább megrázó és felkavaró üzenet, amit az elmúlt években hallottam. Megdöbbentőbb és inspiráló egyben.

Semmi egyebet nem kell tennie mint az alábbi felületen röviden regisztrálni, és azonnal meghallgathatja és elolvashatja a kiáltványt.


 
 
A legjobbnak tartott szakemberek, a tudásukkal és személyes részvételükkel egy
10 hetes intenzív online tanfolyam keretében a Professzionális Online Vállalkozás alapjait és mélységeit a magasságaival egyetemben tárgyalják.

A program részét képező, a XXI. század vállalkozóihoz intézett kiáltvány az egyik leginkább felkavaró, inspiráló és egyben felszabadító üzenet amit valaha hallhatott!

 
 
Miközben ez a program több százezer forint értékkel bír jelenleg teljes mértékben a szerzők költségén fut! Önnek MOST mindössze regisztrálnia kell!

Amennyiben komolyan gondolja, hogy profitot termel az Interneten, amennyiben NEM akar azok közé kerülni akik számára az Internet Marketing valódi lehetőségei nem az előrelépést, hanem a lemaradottság miatt a vég kezdetét jelentetik, akkor adja meg az adatait és induljon el a programunkkal most azonnal!

 
Kérem töltse ki az alábbi jelentkezési űrlapot és vegyen részt a MI KÖLTSÉGÜNKÖN az Internet Marketing Profi(t) Képző programon!
Vezetékneve:
Keresztneve:
E-mail címe:
Ha szeretné tudni, miként szerezhet meg a fentieken kívül további 112.000 Ft értékű Internet Marketing képzést MOST INGYEN, kérem jelölje be a négyzetet!
      
1000 lehetséges sikerből,
csak 4 valósul meg ténylegesen!

 

 

 

 


Az internet egy olyan "ellenféllé" fejlődött akivel szemben elbizakodott hősök tucatjai, sőt százai vesznek el hónapról hónapra. Reményteli kezdeményezések százait láttuk keservesen elbukni.

10 éve állunk a "véráztatta csatamezőn" és intünk óva kezdőket és bajnokokat a passzivitástól és az elbizakodott harctól egyaránt.

Túl kevesen hallgatnak ránk, túl sokaknak az előre megjósolható bukását kellett már végignéznünk ahhoz hogy csendben maradjunk!

Nem hallgathatunk. Beszélnünk kell, mégpedig olyan őszintén és egyenesen, ahogyan csak tudunk!


Tudtukon kívül a vállalkozók többsége olyan döntéseket hoz amelyek üzleti öngyilkossággal egyenlőek.

Olyan döntések ezek, amelyeket szinte meg sem hozunk, mégis meghatározzák az üzleti érvényesülésünket. Ismeri ezt? Ismeri azt, amikor már évek óta meg akar valamit változtatni, de valahogy mégsem történik semmi. Ugyanígy, amikor merészen belevág valamibe és némi pénz, idő és energia eltapsolása után végtére is igazán megváltozni nem változik meg semmi.

Sunyi, sokszor aprónak látszó, de végzetes döntések, amelyekkel észrevétlenül magunkat küszködésre, a vállalkozásunkat pedig középszerűségre, sőt egyes esetekben akár halálra is ítélhetjük.

Az egyik ilyen döntés, hogy megpróbál a vállalkozásával csak "valahogy túlélni". Ha a jelen körülmények között megelégszik azzal, hogy "valahogy víz fölött maradjon", ezzel a döntésével gyakorlatilag aláírja az üzlete halálos ítéletét.

Az az alapvető változás, az az átalakulás ami a korunk VALÓDI válságát hordozza, NEM engedi meg Önnek a passzivitást. Azt ami most az üzleti világban történik, lehetetlen csak átvészelni valahogy! Lehetetlen átvészelni egy olyan válságot, aminek előreláthatóan SOHA NEM LESZ VÉGE!

Nem tenni semmit napjainkban végzetes, de ugyanígy végzetes lehet az elbizakodottság is. Semmivel sem kevésbé veszélyes csak úgy megérzésből, gyakorlatilag csodát várva csinálni "valamit", "valahogy" ami végtére is semmi többet nem tesz az üzletéért, mint hogy egy időre megnyugtatja az Ön lelkiismeretét.

Amennyiben az alábbiakban tárgyalt szempontokat figyelmen kívül hagyva, egyáltalán nem, vagy felvértezetlenül bocsátkozik harcba, legyen bármennyire is tapasztalt a maga területén, legyen bármennyire is tehetséges, legyen bármennyire is profi és erős... Ön is csak az alábbi szomorú statisztikát fogja gyarapítani.


Sokan remélnek gyors és jelentős profitot az internettől

Jogosan...

Sajnálatos módon 1000 lehetséges sikerből, csak 4 valósul meg ténylegesen!

1000 weboldal tulajdonosból mind az 1000-nek megvan a lehetősége arra, hogy jól csinálja. Bárki élhetne a professzionális online marketing szemléletének, elveinek és módszereinek hihetetlen profittermelő erejével, mégis jó ha 100 az aki ténylegesen felkészül és cselekszik is. 1000 weboldal tulajdonosból ilyen módon jó ha 100 nevezhető ténylegesen online vállalkozónak.

100 tényleges online vállalkozóból 20 képes egy olyan szinten alkalmazni a tudását, hogy akár csak esélye is legyen a sikerre.

Közülük jó ha 4-en ténylegesen sikeresek is.

Bár Ők négyen rengeteg pénzt keresnek, Ők tudják a legjobban, hogy hány kihasználatlan lehetőség hever még az orruk előtt.

1000-ből 4!

Mit gondol? Min múlik hogy Ön ebbe a "szerencsés" 4 ezrelékbe kerül?


A vállalkozások 95% utólag sem tudja megmondani,
hogy miért nem sikerült neki...

Önnek értenie kell, hogy azok, akik elbuknak a törekvéseikben nem amiatt buknak el amit tudnak és megtesznek, hanem részben amiatt amit tudnak, de nem tesznek meg és leginkább amiatt amit egyáltalán nem is tudnak.

Az egyik leginkább megdöbbentő arány az, hogy a vállalkozások 95% utólag sem tudja megmondani, hogy miért nem sikerült neki. Úgy vágtak neki, hogy tudni vélték, min múlik a sikerük és a végén csak egyszerűen nem értik, hogy mi történt, hogy mit rontottak el. Persze mindig lehet vádolni valakit, mindig van egy a grafikus, egy webfejlesztő, egy a programozó aki alul teljesített. Persze, de ez nem változtat azon a tényen, hogy az adott cél kudarcba fulladt. Nem változtat azon hogy, sok bátor, vagy éppenséggel bizonytalan kezdeményezés szükségtelenül végződik kudarccal. Teljesen reális lehetőségek havi milliós nagyságrendű profitokra, melyek egyszerű, viszonylag könnyen javítható, de elsőre láthatatlan hibák és mulasztások miatt a semmibe vesznek.

A leginkább zavarba ejtő történetek pedig azok, ahol a tulajdonos szinte mindent jól csinál, ahol a dolognak minden józan emberi számítás alapján működnie kellene, de aztán... mégsem.

Persze Ön jobban fogja csinálni. Nyilvánvaló, de mégis értenie kell, hogy ez az a valóság, aminek Ön is része.


A legnagyobb veszélyben azok vannak,
akik "pontosan tudják", hogy mit kell tenniük!


Amennyiben biztos benne, hogy tudni fogja, hogy mit kell tennie, könnyen érezheti úgy, hogy nem érdemes ránk vesztegetnie a drága idejét!

Egyfelől megértem Önt, másfelől viszont személyesen ismerek néhány olyan embert aki megközelítőleg tudja azt, amit mondjuk én tudok. Nincsenek túl sokan, de ami a legérdekesebb az az, hogy egyikőjük sem gondolja azt hogy egy pillanatra is vesztegetné az idejét, amikor online üzletről beszélünk.

Még abban a valószínűtlen esetben is, ha mindazt tudja amit a tanácsadó tud, sem igaz hogy vajmi kevéssé lehet a hasznára.

Értenie kell, hogy nem az a kérdés, hogy Ön MIT TUD, hanem az hogy a végén igazán SIKERES lesz-e... és itt nem csak arra gondolok, hogy mennyi pénzt fog keresni.
 
 

Tanácsadó nélkül -durván leegyszerűsítve-
4 ezrelék az esélye. Egy rossz tanácsadóval talán egy kicsivel kevesebb...

Kérem fontolja meg a következő 3 állítást:

1. Önnek segítségre van szüksége! - A vállalkozásának az élete és halála leginkább Önön múlik... és pont emiatt Önnek tanácsra van szüksége. Tanácsra, egy harmadik hozzáértő, de független szakember meglátásaira és valószínűleg tanítására egyaránt. Önnek segítségre van szüksége!

A kockázat a gondtalan, kalkulálható siker elmulasztása, a zsákutcákba való beleszaladás, az elvesztegetett hónapok és nem ritkán évek, a dinamikus növekedés helyetti küszködés, a néhány mondatos tanácsok nyomán realizált több száz százalékos nyereség elvesztése.

2. A segítség amire ténylegesen SZÜKSÉGE VAN nem úgy néz ki ahogyan képzeli! - A megoldást a helyzetére egy olyan információ vagy jelenség, mindenképpen egy olyan kategória jelenti, amellyel mindeddig valószínűleg még egyáltalán NEM SZEMBESÜLT, aminek a jelentőségével mindeddig nem számolt.

Mit jelent ez? Azt, hogy az a megoldás illetve megoldásrendszer amely megmentheti az üzletét valószínűleg IDEGEN lesz Öntől. Lehet hogy még csak tetszeni sem fog Önnek! Lesz Önben elég alázat, hogy amikor végül szembesül vele, hogy elfogadja?

3. A Marketing Tanácsadók, azok akik segíthetnek Önnek, többnyire hazudnak! - Igen én is marketing tanácsadó vagyok. Az Ön szempontjából nézve igen nagy a valószínűsége, hogy én is, mi is hazudunk. Higgye el, hogy ha valaki tudja, hogy most miről beszélünk akkor az én vagyok.

Had mondjam el, hogy miért fontos ez és aztán had mutassam meg, hogy marketinges berkekben mi is történik valójában. Önnek valószínűleg csak egy, maximum két dobása van. Ha rosszul választ tanácsadót az csak a csőd szélén derül ki. Ha másodszor is rosszul válasz Önnek valószínűleg vége.

Nincs mese Önnek jól kell választania!

Ha az üzleti siker már már megfejethetetlenül komplexnek látszó szövevényét megszabadítanánk minden öncélú sallangtól és leegyszerűsítenék önmaga nyilvánvaló és cáfolhatatlan lényegére, egyetlen mindent magába foglaló tényezőhöz jutnánk: Az üzleti siker arról szól, hogy milyen segítséget kap!

Hívjuk azt az embert vagy csoportot aki segíteni fog Önnek tanácsadónak, vagy mentornak.

Fontos látnia, hogy nem csak az a nagy kérdés, hogy KI? ez a tanácsadó, hanem az is, hogy MILYEN? segítséget hajlandó adni Önnek és MIÉRT?

Ki, mit, és miért?

Annak a tanácsadói csúcsteljesítménynek, amelytől az Ön vállalakozásának a jövője is függ sokféle motivációja lehet: a tanácsadó szakmai becsvágya, a tanácsadó érvényesülési kényszere a konkurenciával szemben, a tanácsadó új háza, a tanácsadó pénze, a tanácsadó még több pénze, és egyes esetekben a tanácsadó elkötelezettsége az ügyfelei sikeréért... és persze kit érdekel, hogy miért csinálja a tanácsadó amit csinál, ha egyszer jól végzi a dolgát. Igaz?

Sokszor mindkét fél csak "egy éjszakás kalandra" vágyik. Az ügyfél egy csodamódszert szeretne amivel túl sok munka és elkötelezettség nélkül gyors és könnyű pénzt csinálhat. A tanácsadónak meg megvannak a maga céljai és igazából csak el akarja adni a termékét.

Kényelmes. Igaz?

Az eredménye azonban 1000-ből mindössze 4 sikersztori.

Érdekes megfigyelni, hogy a szakmai hozzáértésen túl, ami természetesen alapkövetelmény, azoknak a tanácsadóknak a leginkább elégedettek és persze sikeresek az ügyfelei, akik inkább az ügyfeleik, mint a saját érdekei mellett elkötelezettek. Persze ezek a tanácsadók nem is nagyon bocsátkoznak egy éjszakás kalandokba.


Amikor Ön egy tanácsadót értékel legalább 3 kérést kell feltennie:

1. Ért e hozzá egyáltalán? Nem egy általános hozzáértés az amit keresnie kell, hanem azt, hogy tudja-e az adott tanácsadó mindazt, ami ahhoz kell hogy Ön sikeres lehessen?

2. Meg tudja és meg fogja e Önnek tanítani amit tud?
Itt négy szintet kell megkülönböztetni:

- A Tudás és tapasztalat szintje: Egy dolog, hogy valaki megtanulta a leckét és elméletben kiváló ismeretekre tett szert és egy egészem más dolog ha valakinek a tudása már a valósággal is szembesült. Az újonc és a harcedzett katona között nagy különbség van.

- A tapasztalat és tanítás szintje: Egy dolog, hogy valaki gyakorlati tudással bír és egy egészen másik hogy képes e a tudását egy olyan módon átadni hogy Önnek abból valódi eredményei is születhetnek. A jó szakember nem biztos, hogy jó tanár is egyben.

- A tanítás és szándék szintje: Egy dolog hogy valaki képes hatékonyan tanítani és egy egészen másik dolog az, hogy szívből akarja e, hogy Ön sikeres legyen. Sok tehetséges ember beszél sokat és hangosan, a legapróbb felelősség vállalása nélkül. Még ha jó is amit mondanak a hozzáállásuk mégis sokak vesztét jelenti. Vajon akarnék e olyas valakit követni aki csak egy két lábon járó pénztárcát lát bennem?

- A szándék és a tanácsadói tehetség szintje: Amennyiben valakinek megvan a tudása, a tanítási képessége és vállalta a felelősséget azért hogy a legjobbat adja az Ön érdekében, még mindig van egy szint amely élet és halál felett dönthet. A beleélő képessége, amellyel a saját tapasztalatai, vagy az általa ismert helyzetek alapján képes olyan tanítást biztosítani amely adaptálható az Ön helyzetére, illetve amellyel az élő, személyes beszélgetések során pillanatok alatt képes az Ön specifikus helyzetét felismerve, már már zseniális, lézerpontosságú tanácsot adni. E nélkül, nem juthat hozzá ahhoz a létfontosságú, időt és kerülőutakat spóroló segítséghez, ami negyed, fél éveket és több száz százalékos eredménynövekedést jelenthet Önnek. E nélkül "csak" egy kiváló tanára van és nem kiváló mentora.

3. Ön képes lesz e megcsinálni, ténylegesen megtenni mindazt, amit tanult? Rengeteg olyan tanács van a piacon, ami a vállalkozók többsége számára egyszerűen megvalósíthatatlan.
 
 

MINDEN marketinges hazudott, hazudik és hazudni is fog ÖNNEK! Sok sikert...

Na most... mindennek a tudatában hadd meséljek egy kicsit!

Sokan, túl sokan dollár jelekkel a szemükben a nagy pénzt remélik az Internettől, de fogalmuk sincs hogy mivel indulhatnának el.

Mivel a magyar piacon, de nemzetközi szinten is az elsők között voltunk, akik széles tömegeknek, professzionális szinten tanítottunk az Internet marketinget sokan velünk, a mi weboldalunkkal és értékesítési gépezetünkkel találkoztak először. Tőlünk tanultak és a legtöbbek számára nem csak az első, de az sokáig az egyetlen sikeres online vállalkozási modell is a miénk volt. A gondolat a részükről kézenfekvő: "Én is Internet marketing tanácsadó leszek."

Ez nem jelenti azt, hogy ne lennének köztük olyanok, akik aztán szorgalmasan elvégezve a házi feladatukat és tisztes tapasztalatot szerezve, megfizetve a tanulópénzt is, ne váltak volna kiváló szakemberekké. Igenis vannak néhányan, akik minden elismerésre méltóak. Velük azóta többnyire együtt is dolgozunk, örömmel és jó szívvel ajánljuk is őket.

Ugyanakkor a többség egyszerűen nem vehető komolyan. A gyors és könnyű meggazdagodás reményében született vállalkozásokról beszélünk, amelyek az Ön számára az egyik legrosszabb választást jelentik.

Egy másik érdekes jelenség Magyarországon az, hogy amikor valaki a saját vállalkozásával sikeressé válik az Interneten azonnal Internet Marketing Tanácsadónak kiálltja ki magát.

Tűnődöm rajta, hogy miért tesz ilyet egy sikeres vállalkozó? Lehet, hogy a még több pénz miatt?

Persze hogy a pénz miatt, de nincs is ezzel gond. Ő is le akar húzni egy bőrt arról arról a sok sebből vérző piacról aminek Ön is, mi is részei vagyunk.

Azon is tűnődöm, persze hogy egy másik szakmából, mintegy másodállásban átnyergelt újdonsült marketing szakember milyen mély megfontolásokkal, elemzésekkel és tapasztalatokkal teli anyagot, tanácsot tesz az Ön kezébe? Valahogy úgy érzem, hogy a legtöbb, amit mondjuk kőművesből, vagy könyvelőből sebtiben előléptetett Internet Marketing Szakember hitelesen mondhat az valahogy így kellene hogy hangozzon: "Én a saját üzletemben ezt csináltam és ez lett belőle." Minden ami túl megy ezen az Ön bőrével való kísérletezésnek tűnik.

Van még egy jelenség, amelynek bár helye van, de amely az Ön sikerét tekintve szintén végzetes lehet. Ez az a helyzet, amikor egy tanácsadó, aki egy bizonyos területre specializálta magát azt az érzetet kelti, hogy az Ő szakterülete az Internet Marketing alfája és ómegája, kezdete és vége. Az ok amiért ez a magatartás veszélyes az, hogy teljesen figyelmen kívül hagyja az Összes többi NÉLKÜLÖZHETETLEN területet. Hiába lesz az Ön weboldala az első a keresőkben, hogy ha minden egyéb kategóriában átlagos, vagy akár életképtelen. Persze az első helyezés a keresőkben nagyszerű, de közben látnia kell, hogy ez csak a jéghegy csúcsa és hogy további jelentős tényezőket kell még kezelnie.

Akár hogy is ezek a jelenségek, bár csapdát is rejthetnek az Ön számára, igazából még rendben is vannak.


Van egy dolog, ami azonban egyáltalán nincs rendben!

Ez az a helyzet amikor, legyen szó akár tapasztalt marketing szakemberről vagy véres kezdőről, de semmi egyébről nincs szó mint arról, hogy kihúzzanak valahogy az Ön zsebéből még egy kis pénzt.

Nagy fej, nagy éhség, de egészen apró szív.
Ezek azok a tanácsadók akik vágómarhának nézik Önt, haszonállatnak akit úgy kell etetni, hogy sok tejet adjon.

Tudja mit? Még ez is rendben lehetne.

Ami nincs rendben az, hogy olyan középszerű, vagy részinformációt kap érte cserébe amit, ha követ esélye sincs a sikerre. Nem azt mondom, hogy szó szerint hazugság lenne amit kap, bár ez is előfordulhat, hanem azt hogy haszontalan. Azt mondom, hogy azzal a hozzáállással, ahol a vevő, azaz Ön csak egy két lábon járó pénztárca, az ember nem készít zseniális oktató anyagot, hanem csak összedob valamit ami elég jó ahhoz, hogy ne vágják a fejéhez.

Ami nincs rendben az az, hogy ennek a tanácsadónak nem az a célja, hogy Ön tényleg befusson, hanem legjobb esetben az, hogy cserébe azért amit Ön fizetett éppen hogy csak annyit adjon, amivel Ön nem hal éhen, ami elég ahhoz, hogy épp annyi sikerélménye legyen amivel megveszi a következő adagot is.

Vajon több pénzt kereshetnék e, hogy ha a Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre! Rendszerét kötetenként árulnám. Hat kötet, mondjuk kötetenként 20%-kal olcsóbban és máris 5x annyi pénzt vettem ki az ügyfeleim zsebéből, mint eddig. Hogy mi a baj ezzel? Az, hogy amíg nem vette meg mindet addig Ön esélytelen.

Megtehetném e, hogy ugyanennek az anyagnak a frissítéseit pénzért árulnám, hogy nem lenne természetes, hogy ha egyszer az ügyfelem lett akkor naprakészen tartom a tudását? Vajon miért nem teszem?

Rossz esetben ez a tanácsadó nem is reméli hogy Ön másodszor is vásárol, persze, hisz tudja, hogy amit adott a semmihez közelít és valójában arra játszik, hogy Ön lusta lesz beváltani a pénz visszafizetési garanciát, ha egyáltalán adott ilyet.

Kövess engem! - mondják sokan. Én segítek! - de amit igazából mondani akarnak az az, hogy "Utald át a pénzt és felejts el!" és akik pedig tényleg követik Őket eljátsszák, elpazarolják sokszor az egyetlen dobásukat.


Az elkötelezettség nélküli tanácsadó útját csalódott és reményvesztett emberek fémjelzik

Őszintén remélem, hogy képes lesz felismerni és elkerülni Őket.

Őszintén remélem, hogy senkit sem fog naivan követni és ebbe magunkat is beleértem. Ne feledje az Ön szempontjából mi is csak egy újabb "marketinges" vagyunk és nagy valószínűséggel éppúgy hazudunk, mint a többiek.

Kérem! Bárkit is készül követni, bárkinek is készül a zsebébe gyűrni a nehezen megkeresett forintjait, előbb járjon utána. Szerezzen meggyőződést arról, hogy egy törődő, mélyen elkötelezett szakembert követ, aki nem csak maga sikeres, de képes a tanítványait is sikerre vinni.

Kérem NE jöjjön utánunk sem, ha nem biztos benne, hogy mi megfelelünk ennek a követelménynek!

Amennyiben viszont megfelelünk, amennyiben kiálltuk a próbát és Ön megtanult bízni bennünk, akkor könnyen meglehet, hogy mi vagyunk az Ön egyetlen esélye! 
 

Bajnokok edzője

A siker 98%-ban arról szól, hogy kitől,
miért és milyen minőségű segítséget kap!


Magyarország első Internet Marketing Tanácsadóinak egyikeként, a talán legjobban kiépített rendszerekkel, olvasók tízezreinek bizalmát élvezve egy folyamatos bevétel kényelme ellenére nemrégiben mindent megváltoztattunk, gyakorlatilag újrakezdtük a vállalkozásunkat.

Ennek az igen kényelmetlen, de ugyanakkor rendkívül értékes változtatásnak a legfőbb oka Ön, pontosabban az Ön sikere melletti elkötelezettségünk volt.

Persze bárki mondhatja, hogy elkötelezett az ügyfelei iránt... attól, hogy mi mondjuk vajon mennyivel válik az hitelesebbé? Semennyivel és ezt mi is tudjuk! Éppen ezért nem is mondjuk, hanem elsősorban tesszük. Egy olyan profitképletet dolgoztunk ki, ahol Ön csakis akkor fizeti ki a befektetésünket, a munkánkat amennyiben TÉNYLEG elégedett azzal amit csinálunk.

Másképpen mondva szándékosan egy olyan helyzetbe hoztuk magunkat ahol, ha nem teljesítjük a velünk szemben támasztott jogos elvárásait akkor végünk.

Nem tudom hogy érti e, hogy ez hogyan működik.

Ha 200.000 Ft-ba kerül egy képzés, akkor a tanácsadónak elég lehet, hogy ha Ön "csak" nem kéri vissza pénzét, és hogy aztán sikeres lesz e a kapott segítséggel vagy sem az már nem kell hogy érdekelje, hisz előre beszedte azt a pénzt, amivel már önmagában is jól járt. Ha ezután Ön nem rendel tőle soha többet semmit, már akkor is meglesz neki a tejbe való.

Nem így, ha Ön csak 7.000 vagy 14.000 vagy ne adj Isten mondjuk 70.000 Ft-ot fizet havonta egy olyan szolgáltatásért amely MINDEGYIK esetben legalább az ötszörösét éri HAVONTA annak amit ténylegesen fizet érte.

Mi üzleti értelemben a vérünkkel, az életünkkel mutatjuk meg a szívünket és hozzáértésünket, hogy méltóak lehessünk az Ön bizalmára.

Közel 10 éve foglalkozunk online vállalkozások fejlesztésével, optimalizálásával és vállalkozók képzésével és személyes tanácsadásával.

Az anyagainkat a hazai Professzionális Internet Marketing alapműveinek számítják. Több ezer ügyfelünk, sok száz rendkívüli sikertörténete tanúskodik arról hogy nagyon is komolyan vesszük a munkánkat.

Folyamatos felmérésekkel és megkérdezésekkel monitorozzuk az ügyfeleink igényét, folyamatosan személyesen részei vagyunk a legkülönfélébb online marketing projekteknek, de ami a legfontosabb, hogy fennállásunk óta hónapról hónapra ügyfeleink tucatjaival konzultálunk és ilyen módon mélyebben és pontosabban látunk bele a piac valódi és tényleges helyzetébe mint talán bárki más.

A legújabb fejlesztésünk egy olyan a korát meghaladó, a XXI. század legszigorúbb követelményeinek megfelelő támogatási program amely a létéből fakadóan lézerpontosságú képet ad a piac aktuális helyzetéről. Arról, hogy mi működik és mi nem, hogy mi az ami éppen divatját múlja és mi az ami a jövő trendjévé fejlődik.

Miért mondom ezt?

Mert látunk valamit amit rajtunk kívül talán senki más. Mert látjuk azt ami a 99,6 százalékos hazai kudarc statisztikáért felelős. Mert nem csak látjuk, hogy mi történik, de tettünk is azért hogy Önnel már ne történhessen meg! 
  Felkészülni nem kerül szinte SEMMIBE!

Nagyon fontos értenie, hogy a probléma megoldása érdekében NEM egy sok százezer, vagy akár millió forintos megoldás igénybevételének hasznára akarok rávilágítani. Bár akkor sem lenne aránytalan az érvelésem, ha milliós kiadásokra kellene felszólítanom.

Nagyon is igaz, hogy annak érdekében, hogy elkerülhesse a beruházásainak az elhibázását, és megmenekülhessen attól a veszteségtől, amit a havi szinten meg nem keresett milliós nagyságrendű profitok jelentenek, igen jelentős anyagi áldozatok is indokoltak lennének.

A helyzet azonban az, hogy a mi esetünkben egyszerűen NINCS szükség ilyen áldozatokra.

Ezeknek a hibáknak az elkerülése vagy kijavítása NEM kerül szinte semmibe! A felismerés, a helyzet komolyan vétele és a nyomában meghozott döntések jelentik szinte az egyetlen IGAZI költséget.

De ha ilyen egyszerű a dolog, miért olyan nagy a jelentősége? - kérdezhetné.

Önnek igaza van, és valószínűleg félreérthetően fogalmaztam. A segítség, a megoldás egyszerű az eredménye pedig nem ritkán drasztikus, akár 180 fokos fordulat. Ha megfogadja a tanácsainkat MINDEN meg fog változni... csak éppenséggel nem fog egy vagyonába kerülni.

 
  Közel két tucat olyan tényezőt azonosítottunk, amely az Ön sikere vagy keserves bukása felett fog dönteni

Komolyan szembenéztünk annak a kérdésével, hogy "Min múlik, hogy valaki a 4, vagy a maradék 996 közé kerül?"

20 olyan tényezőt találtunk, amelyek élet és halál felett döntenek és amelyek közül legalább 7-ről eddig SENKI sem beszélt a piacon. Mindeddig mi sem.

Ez az amin most változtatunk!

A 20 kategória közül kettőt bele sem mertünk tenni a felsorolásba, mert önmagukban is egy egy teljes kategóriát egy egy újabb sorozatot alkotnának.

Ez a két tényező minden további pontot mintegy beárnyékol, áthat és meghatároz. Mindkettő önmagában éppannyira lehet végzetes is, mint amennyire behozhatatlan piaci előnyt is jelenthetnek. Mindkettő méltó arra ezekről önálló teljes anyagokban beszéljünk. Most csak annyit, hogy ez a kettő a:

 • A vállalkozói hozzáállás, az "Üzlet az üzletben" szemlélete
 • A folyamatos változás menedzselése a "Válságlovaglás"

Most azonban lássuk a megmaradt 18 pontot!


Mik tehát azok a tényezők amiken a legtöbb reményteli Online vállalkozás elvérzik és azután nézzük meg azt is hogyan válnak ezek a tényezők az Ön számára kezelhetővé:


1. Ha valaki egyáltalán nem tudja hogy mitől lesz egy egyszerű weboldal egy értékesítési rendszerré

Amennyiben ez Önre is érvényes, ha gyakorlatilag egyáltalán nem ért a az Internet Marketinghez hadd mondjam azt, hogy Ön van a legkönnyebb helyzetben, hisz csak egyszerűen meg kell tanulnia.

Megjegyzem, hogy mindenképpen meg KELL tanulnia, hisz akár vezetőként másokon keresztül valósítja meg a fejlesztéseket, akár saját maga is részt vesz bennük egyaránt szükséges, hogy ÉRTSE mit és miért kell tenni. Ennek hiányában saját maga lesz az aki a döntéseivel megakadályozza az előrelépést.

Még valami. Nem, továbbra sem igaz, hogy csak fel kell állítani egy weboldalt és dőlni kezd a pénz.


2. Sokan csak elszigetelt módszereket ismernek

Hiába látja és akár alkalmaz egyes Internet Marketing fogásokat, mint mondjuk az e-mail listájára kiküldött akciós ajánlatokat, vagy hiába szerepel jól a keresőkben, vagy futtat többé kevésbé eredményesen Adwords kampányokat. Amennyiben nem látja az összképet, vagy teljesen ki fog hagyni nélkülözhetetlen kategóriákat vagy ha nem is hagyja ki őket nem lesz képes megfelelő hangsúlyt adni nekik.


3. Öt olyan kategóriának az alul értékelése, amelyek minden későbbi megmozdulásunkat vagy nagyságrendekkel könnyebbé és eredményesebbé tesznek, vagy ellehetetlenítenek

A megbukott vállalkozások mindegyike alul értékelte a következő öt kategória jelentőségét:

 1. üzleti ötlet
 2. koncepció
 3. piackutatás
 4. célcsoport meghatározás
 5. pozicionálás

Biztos vagyok benne, hogy ezeknek mindegyikét ismeri, de abban is biztos vagyok, hogy az online vállalkozásában ezek közül legalább egyet, kettőt nem a megfelelő súllyal kezeli.

A legtöbben nem is látják, hogy ennek MEKKORA jelentősége van és hogy milyen könnyű ezeket a kategóriákat végzetesen félreérteni.


4. Az Internet Marketing egész spektrumát csak a módszerek a "Mit?" szintjén ismerni, a "MIÉRT?" megfelelő szemlélete és a mögöttes elvek megértése nélkül

Az ilyen tudás nehezen adaptálható, azaz a "Miért?"-ek nélkül nem lesz képes a tudását a saját helyzetére alkalmazni. Vak másolásra, rossz esetben kopírozásra ítéli magát, ami töredék hatékonyságot eredményez vagy kimondottan káros. Az adaptálás és egyedi megoldások kifejlesztésének a mély, a "Miért?"-ek szintjén megvalósuló megérts az alapja.

Mivel az Internet Marketing a módszerek a "Mit?" szintjén fél, egy évente gyökeresen megváltozik, ez a fajta tudás függővé teszi Önt a tanácsadótól, aki fél egy évente újra meg újra eladhatja Önnek az új "naprakész" módszertant. Talán ez az egyik oka annak, hogy olyan kevesen tanítanak többet a nyers módszertannál.


5. Olyan részismeretekkel bír, amelyek az elméleti oldalon elégségesnek látszanak, de amelyek a cselekvés pillanatában kevésnek bizonyulnak

Ennek a fajta részismeretnek a legnagyobb hátránya, az, hogy lebéníthatja Önt. A bizonytalanság vagy vakmerőségre vagy lassításra, akár teljes megállásra kényszeríti.

Mint amikor valaki át akar mászni a kerítésen. Felkapaszkodik a tetejére, átlendíti a lábát és egyszer csak rájön, hogy olyasmit csinál, amit még soha ezelőtt. Megijed és lebénul. Se előre se hátra. El sem hiszi, hogy hányan fordulnak hozzánk úgy hogy már évek óta ülnek a kerítés tetején!


6. A egyik legnagyobb csapda a megvalósítás!

Edzésen "világbajnok" a meccsen teljes vereség.

Sokan egyáltalán nem rendelkeznek kivitelezés vagy kiviteleztetéssel kapcsolatos ismeretekkel, azaz fogalmuk sincs, hogy a nagyon is jó elképzelésük miként fog átmenni a gyakorlatba.

Egyszerűen nem tudják, hogy minek, mikor és hogyan kellene létrejönnie? Higgye el, ezek egyáltalán nem nyilvánvaló dolgok és főleg hogy ha figyelembe vesszük, hogy a legzseniálisabb üzleti ötlet is kizárólag a megvalósítást követően hozhat akár csak egyetlen forint hasznot is, ennek a pontnak igen NAGY jelentősége van.


7. Sokan nem tudják, hogy mi az ami az Ő dolguk és mi az ami NEM és hogy miként végezzék el azt amit kell

Főleg abban az esetben, ha Ön cégtulajdonos, de egyéni vállalkozóként is, az internet marketing projektjében:

 • Rengeteg olyan feladat lesz amiről bár tudnia kell, de NEM Önnek kell megcsinálnia.
 • Mindeközben jó néhány olyan feladata is lesz amit viszont CSAKIS Ön végezhet el és SENKI más.
 • Harmadrészt pedig Önnek lesznek feladatai, amiket annak érdekében kell elvégeznie, hogy mások elvégezhessék az Ő feladatukat.

El tudja képzelni, hogy mi történik, hogy ha a három kategóriából akár csak egyet is kihagy, vagy esetleg összekeveri őket?


8. Sokan az információ menedzsment illetve az információ feldolgozás, a tanulás szintjén buknak meg.

Lehet, hogy Ön a birtokában van annak a tudásnak, amely megoldaná a problémáját. Lehet hogy ott pihen a polcán egy DVD sorozat, lehet, hogy ott porosodik egy gyűrűs mappa tele értékes információval, de... és ez nagyon is valós akadály... egyszerűen nincs ideje, energiája, kedve megnézni, elolvasni.

Az információ egyszerűen nem abban a formában áll a rendelkezésére amelyben könnyen befogadná, illetve elmulasztotta kialakítani azokat a tanulási szokásokat, amelyek egyáltalán lehetővé teszik az Ön számára a fejlődést.


9. Sokan nem tudják hogy egyáltalán milyen oktatási anyagot is kellene megvenniük és megtanulniuk.

Ne gondolja, hogy ez egy nevetséges akadály. Ez csak annak nevetséges, aki felszínesen nézi a piacot. Tudja hány Internet Marketing szakanyag van odakint? Főleg ha nemzetközi szinten nézi. Rendkívül nehéz annak a kiválasztása, hogy a rendelkezésre álló oktatási anyagok közül melyik vonatkozik Önre és melyik nem.


10. Annyi az új anyag, hogy sokan nem tudják se megvenni, se befogadni

Önmagában a folyamatosan megjelenő újabb és újabb anyagok követése is embertelen feladat, nem hogy megvásárlása és tényleges elsajátítása. Mindent megvenni egy vagyonba kerül és mindent be is fogadni pedig szinte lehetetlen.


11. Olyan sok az új információ és olyan mély az átalakulás szüksége, hogy kizárólag a folyamatos képzés eredményezhet megfelelő változást

Ha egy hétig nem tanul, egy hét múlva kétszer annyit kell tanulnia ahhoz, hogy lépést tarthasson. Ha három hétig lazít, valami már végleg ki fog maradni. Ennyire kemény a helyzet. Vajon ki biztosíthatna Önnek ekkora, megfelelően összeválogatott, a fejlődő piachoz igazodó tananyagot?

Még valami. Hiába tud az új vállalkozói magatartás szükségességéről, ha nem képes elsajátítani, a vérévé tenni. Az egyetlen mód ahogy egy ilyen mély átalakulás lehetséges, ha egy ennek megfelelő új környezetbe helyezi magát, ahol gyengéden de folyamatosan éri Önt a megfelelő hatás. A magányos farkasok napjainkban sokkal inkább tűnnek magányos bárányoknak.


12. Élő példák valós esettanulmányok hiánya

Sokan akkor találkoznak először a való világ tényeivel amikor a saját bőrüket viszik vásárra. Nincs is ezzel baj, de ha csak ilyen módon szerezhet tapasztalatot, akkor túl sokáig tart amíg az elméleti tudása gyakorlativá válik. A tudása túl sokáig marad elméleti, és így nem látja hogy a "sablonban" min és hogyan kellene változtatni, hogy az egyedi lehessen. Ha legalább néhányszor láthatja a szakembert, hogy ő hogyan csinálja, az olyan, mint amikor egy félhomályos szobában felkapcsolják a villanyt.


13. A kreativitás hiánya

Kreativitás nélkül ha mindent meg is tesz amit kell, minden csak egyszerűen gyenge lesz, sótlan, élettelen, halott.

A kreativitás hiánya lehetetlenné teszi a sikeres adaptálást, ami alapeleme nem csak a marketingnek, de az új vállalkozói magatartásnak is.

A kreativitás hiánya lehetetlenné teszi az imént említett tényezők közül az ötlet, a koncepció és a pozíció helyes megalkotását. Ezek nélkül halott lovat nyergel fel.


14. Átmeneti döntésképtelenség és elbátortalanodás

Higgye el a legjobbak is elfáradnak, elbizonytalanodnak néha. Nem olyan nagy tragédia. Nem is történik semmi különös, csak éppen annyi, hogy megáll. Megáll egy hétre, egy hónapra, fél évre. Mit jelent ez? Hát azt, hogy amennyiben ez az átmeneti elbizonytalanodás kétszer háromszor megtörténik Önnel, akkor fél, háromnegyed, de akár másfél évet is elveszíthet.

Valójában teljesen mindegy, hogy mi állítja meg, ha egyszer megállt.


15. A magányos harcosok legendája

A "One man show"-k legtöbbször középszerűséggel végződnek. A legnagyobb vállalkozásokat tulajdonosi oldalról NEM egyedül csinálták meg. Nem egy ember, hanem legalább kettő. Két olyan ember, akiből egy is elég lenne, de akik ketten tökéletesen kiegészítik egymást.


16. A közösség értéke

Ez az egyetlen olyan tényező amit szinte mindenki meg tudott említeni amikor a bukásának az okait kereste: Hogy egyedül volt, hogy nem volt akiből erőt meríthetett volna, hogy nem látott példákat, hogy nem ismert senkit aki hasonló helyzeteken ment volna át, mint Ő.


17. A példák bátorítása és tanítása

Látni mások történetét, kérdéseit, helyzetét, vereségét és győzelmét többet tanít, mint ezer óra elmélet. Nagyobb önbizalmat ad, mint száz vállveregetés és bölcsebbé tesz mint bármilyen iskola. Kár, hogy szinte lehetetlen bepillantani mások üzletébe.


18. Az emberi tényező

El sem hiszi, hogy milyen sokan vannak, akik mindent tudnak, úgy értem tényleg felkészültek, tényleg a birtokában vannak mindannak ami kell ahhoz, hogy az élet győztesei lehessenek, de... de mégsem azok. Számtalan nagyszerű lehetőség bukik meg magán az emberen, de nem a tehetség, a képességek vagy a szándék hiányán, hanem valami máson valami mélyebb ok miatt. Amikor tudom hogy mit kell tennem, és tudom azt is, hogy meg tudom tenni, de a végén mégsem teszem. Ez az emberi tényező egyik oldala.

A másik talán még sokkal fontosabb ennél és az nem más, mint annak a ténye, hogy az üzlet, a pénz CSAK eszköz annak érdekében hogy Ön egy élhetőbb életet élhessen. A cél az Ön és a családja élete kell hogy legyen. Igen, de nagyon kevesen vannak azok akik bátorítják is Önt ennek a bölcs egyensúlynak a betartására. Pedig ha ezt elvéti, mi haszna bármilyen "sikerből".

Hogyan és hol találhatja meg ezt a bizonyos élhetőbb életet? A személyes sikert és nem csak az anyagit és üzletit...

 
 

 Az elképzelhető legnagyobb segítség
amit a vállalakozásához kaphat!

Teljes Internet Marketing Képzés és Mentori támogatás a hazai piac leginkább elismert gyakorlati szakembereitől

Amennyiben úgy mondanánk el, hogy mi mindent tehetünk a vállalkozásáért, hogy NEM az árral kezdenénk, valószínűleg azt mondaná, hogy ezt úgysem engedheti meg magának.

Amennyiben mégis az árral kezdenénk, jó esélyünk lenne arra hogy el sem hinné amit mondunk.

Szóval egyrészt megengedheti magának, másrészt nyugodtan ki is próbálhat minket!


Szembe kellett néznünk a tényekkel!

A már már gyanúsan alacsony árat egy szemléleti váltás teszi lehetővé, amelyre nekünk és Önnek is szüksége van!

Ahhoz hogy TÉNYLEGESEN létre is jöhessen egy jelentős bevételt termelő internetes rendszer, a vállalkozók legalább 87%-ának jóval összetettebb, mélyebb és részletesebb segítségre van szükségük mint amit eddig bárhol, bárkitől kaphattak, minket is beleértve. Ez a helyzet.

Ráadásul ezt a segítséget az egyre fokozódó időhiány miatt az eddigieknél jelentősen könnyebben feldolgozható formában is kell megkapniuk.

Ahhoz viszont, hogy nagyságrendekkel több információt jóval kisebb időráfordítás mellett át lehessen adni NEM elég az oktatásnak csak a hatékonyságát javítani.


Egy teljesen új koncepcióra volt szükség


Felismerve ezt, az ügyfeleink érdekeinek a szempontjából mindenképpen követelő szükséget, radikális változtatásra szántuk el magunkat.

Annak érdekében, hogy Ön az új, folyamatosan változó piaci körülmények közepette is versenyképes maradhasson "Profit MAXIMALIZÁLÓ Program" néven egy még soha nem látott támogatási rendszert hoztunk létre.

Olyan segítséget vagyunk képesek nyújtunk ami a hagyományos képzési és tanácsadói modellben éves szinten is súlyos millióiba került volna Önnek.

Ennek az új képzési és támogatási koncepciónak az egyik lényege pedig a folyamatosság! Meggyőződésünk szerint ez az egyetlen lehetőség a feladat megoldására. A folyamatosság azonban azonnal felveti a megfizethetőség kérdését.

Eddig is léteztek elfogadható minőségű támogatást nyújtó rendszerek amelyek, bár érthető módon, de mégis havi százezres nagyságrendű költést követelnek a vállalkozótól. Úgy véljük, hogy ez a legtöbb kis, de akár közepes vállalkozás számára hosszú távon megfizethetetlen. Szerintünk ez nem helyes így.

Nem helyes az, hogy egy igyekvő, a lelkét is kidolgozó vállalkozó csak azért ne férhessen hozzá a NÉLKÜLÖZHETETLEN támogatáshoz mert vagy nincs rá pénze, vagy mert nincs rá ideje. Mint ha az orvosok csak azért nem műtenének meg egy beteget, mert nem tud fizetni, vagy ugyanígy egy beteg azért nem műtteti meg magát, mert nincs rá ideje.


Az Ön érdekében megváltoztattuk a teljes profitképletünket

 1. Annak érdekében, hogy Ön mind anyagilag, mind a szükséges időráfordítás szempontjából is garantáltan megengedhesse magának ezt a túléléshez - úgy véljük - elengedhetetlen támogatást, előszöris elhalasztottuk a nyereségünket.

  Nem lemondtunk róla, hanem egy olyan módon halasztottuk el, hogy amennyiben jól végezzük a munkánkat és Ön elégedetten velünk marad, egy havidíjas elszámolásban a csekély, de folyamatos havidíjak egy elégséges bevételt jelentsenek ahhoz, hogy minden eddiginél magasabb színvonalon segíthessük Önt.

  Mint már említettük egy olyan helyzetbe hoztuk magunkat, ahol Ön csak akkor fizeti ki ténylegesen a befektetésünket ha hosszú távon elégedett azzal amit csinálunk.

  Mondjuk Ön 200.000 Ft értékű segítséget vesz igénybe azonnal, de csak 14.000 Ft ot fizet havonta, mégpedig szerződéses elkötelezettség nélkül. Ha a második hónapban már nem fizet, 14.000 Ft-ért kapott 200.000 Ft értéket. Ennek nyilván az a másik oldala, hogy bár szüneteltetésre természetesen van lehetőség, ha Ön egyszer kilépett a rendszerünkből NEM csatlakozhat újra.

 2. Másodszor pedig fel kellett ismernünk, hogy a mai világban az érvényesülésének egyre ritkábban egy egyszeri képzés következményeként születő csúcsteljesítmény a kulcsa, hanem sokkal inkább egy folyamatos hozzáállás, az önképzésnek, a tanácsadók igénybevételének és a naprakészségnek egyfajta vállalkozói életstílusa, amely egy viszonylag csekély, de FOLYAMATOS idő, energia és pénzügy befektetés révén teszi Önt a saját területe legjobbjainak egyikévé.

  Ez a szemléleti váltás az ami a vállalkozásépítés és az azt támogató képzés területén MEGVÁLTOZTATJA az egész "játékot" és lehetőségek egészen új dimenzióit nyitja meg Ön előtt.

  Ennek az új koncepciónak a fényében azt mondhatjuk, hogy a milliók helyett fizessen az elkötelezettségével és a hűségével.

  A hűségével a céljaihoz, vállalkozásához, önmagához és ahhoz, hogy mindehhez igénybe veszi a segítségünket. Ezért a hűségért "cserében", mi segítünk Önnek megváltoztatni a jövőjét és szinte fillérekért a céljainak, a vállalkozásának és az élete sikerének a folyamatos segítőivé lehetünk.
 Új kategóriát teremtettünk:
Profit MAXIMALIZÁLÓ Program
Világszínvonalú Képzés, Tanácsadás, Mentori támogatás és Személyes edzés (coaching) 7.200 Ft-tól havonta!

A napjaink már már követhetetlen tempója szükségessé tette egy vadonatúj, egy lényegében MÁS megoldás létrejöttét a tanácsadás világában!

A megváltozott körülményeknek megfelelően újra kellett definiálnunk a marketing képzés és támogatás fogalmát! A munkánk nyomán egy a XXI. követelményeinek igazán megfelelő, vadonatúj oktatási, képzési és támogatási forma született amely mélyebb, alapvetőbb és legfőképpen megfizethetőbb segítséget jelent a feltörekvő, de mindennapok gyakorlati kihívásaival küszködő vállalkozójának!

Csak hogy lássa az ügyfeleink szerint mennyire sikerült ezt a célunkat elérni, indítsa el az alábbi videót és pillantson bele néhány hozzászólásába!


Hogy miként és hogyan lehetséges mindez, azt azonnal érteni fogja amint látja, hogyan működik a programunk.

A PMP -hívjuk röviden így- egy olyan képzési és támogatási forma, amely a világszínvonalú elméleti képzésen túl négy erős oszlopon nyugszik:

 • folyamatosság
 • gyakorlatiasság
 • interaktivitás
 • személyesség

Egy olyan rendszert hoztunk létre, amely a létéből fakadóan, annak természetes velejárójaként folyamatosan tanácsol, vezet és szinte "mellékesen" hihetetlen mennyiségben ontja magából a piac, azaz az Ön és a többi résztvevő VALÓS, PILLANATNYI igényeinek megfelelő képzéseket.


A program a fennállásának első három hónapjában több csúcsminőségű elméleti, gyakorlati és kiegészítő oktatási anyagot teremtett mint amit az elmúlt talán két évünkben összesen.

Tudja az igazság az, hogy a legtöbb tanácsadónak 100-szor több mondanivalója van, mint amit ténylegesen el tud vagy akar mondani.

Akkor miért nem mondják el? - kérdezheti és jogosan!

Ennek több oka lehet. Egyes tanácsadóknál talán az, hogy mégsincs már mit mondaniuk, másoknál a tanácsadó profitképlete, ahol nem ad csak annyit amennyi éppen elég ahhoz, hogy az ügyfele megvegye a következő anyagot is. Egy további és talán a legsúlyosabb ok a termékfejlesztéssel járó járulékos feladatok hosszú a sora.


Megszabadultunk a termékfejlesztés "őrületétől"!

Miközben két óra alatt el tudom mondani Önnek hogyan lehet MOST sikeres, két hónapunkba telne ebből az információból egy ténylegesen eladott terméket csinálni.

Amikor aztán egy oktatási anyag habár alig 20-50 oldalnyi információt tartalmaz mégis 20-30.000 Ft-ba kerül, akkor Ön részben a termékfejlesztés költségeit, idő és energiaráfordítását fizeti meg.

Mi egyszerűen MEGSZABADULTUNK ettől a rendkívül költséges kolonctól, amit a hagyományos értelemben vett termékfejlesztés jelent!

Nincs díszes csomagolás, nincs az észlelt értéket fokozó látványosan becsomagolt levegő, nincsenek bonyolult önálló értékesítési folyamtok, nincs önálló piacépítés, nincs semmi csak a kő kemény, de vagyonokat érő INFORMÁCIÓ, mégpedig olyan részletességgel, bőséggel, és gyorsasággal (ezen keresztül frissességgel) ahogyan azt a hagyományos modellel LEHETETLEN produkálni!
 
 

Ebben a csapatban Ön olyan információkhoz jut, olyan betekintést kap az internetes vállalkozásépítés valóságába, olyan példákat láthat, olyan ötleteket és inspirációt kaphat, amelyeket egyénileg felkészülve SOHA!!!

Képzelje ezt úgy, mint ha egy igen sikeres reklámügynökség és annak minden ügyfele bizonyos értelemben Önnek dolgozna. Képzelje el, hogy ennek a rendkívüli közösségnek a legfontosabb felismeréseit, tapasztalatát és minden vele kapcsolatos tudást az ügynökség legjobb szakemberei egy jól áttekinthető, tematikusan kategorizált módon folyamatosan Ön rendelkezésére bocsátanák.

Mint ha minden héten a legaktuálisabb, legnagyobb eredményeket hozó üzleti elvek és módszerek definícióit, sőt pontos kivitelezési útmutatóit is megkapná... és hát valójában pont ez történik.

A PMP-ban Önnel és több száz Önhöz hasonló ügyfelünkkel heti rendszerességgel (felváltva csoportosan, és telefonon) konzultálva pontosan látjuk, hogy milyen tényleges kihívásokkal kell megküzdenie ma és holnap.

Ennek megfelelően a személyes tanácsokon túl heti rendszerességgel olyan új oktatási anyagokat adunk az Ön kezébe, amelyek nem csak hiper aktuálisak, de sokszor hajszál pontosan azt mutatják meg Önnek amit MOST tennie kell.

Megvalósíthatóság a legapróbb részletekig és szívet dobogtató jövőkép egyszerre

Csepregi Balázs a részletekbe menő profizmus embere. Neki nem jelent nehézséget egy olyan oktatási anyag elkészítése ami a "kattintson ide és töltse le ezt, majd..." végletekig részletes útmutatást tartalmaz, amelyet nekem elkészíteni szó szerint lehetetlen lenne.

Ugyanakkor én nem a részletek, hanem a NAGY kép embere vagyok. Nekem könnyű koncepciókban és jövőképben gondolkoznom. Sokkal inkább vagyok kreatív és bátorító mint precíz.

Bár ennek vannak hátrányai is Balázzsal nagyszerűen kiegészítjük egymást. Ha Balázs beszél, Ön pontosan tudni fogja, hogy mit és hogyan kell megcsinálni. Ha engem hall beszélni, lehet, hogy látni kezd valamit, amit még senki sem látott Ön előtt.

Ketten együtt olyan lehetőségeket mutathatunk Önnek, olyan nyitott ajtókat amiken csak be kell sétálni és össze kell szedni azt a pénzt ami ott hever szétszórva.

Ez a program kettőnk révén mindezt tartalmazza.

A háttérben csendesen, de nagy hatalommal pedig ott ül a Marketing Szoftverek másik tulajdonosa Kauth György a zseniális programozó, aki nem csak a technika, de az eredményes vállalkozás és élet mélységeinek az "ördögét" is megszelídíti.

Egy olyan hármas, amely mindent képes megadni Önnek ami az Online siker szintjén csak szükséges lehet.

Nem utolsó sorban, egy ekkora áttekintéssel és ilyen mély és objektív tapasztalattal képesek vagyunk olyan üzleti trendekre is felhívni a tagságunk figyelmét amelyek amúgy láthatatlanok maradtak volna a számukra.

Mint hogy ha rendelkezne egy üzleti röntgen készülékkel, amellyel folyamatosan átvilágíthatja a piacot, sőt amely mintegy megjósolja Önnek a várható változásokat és ezzel olyan üzleti lehetőségeket nyitna meg Ön előtt amelyeket semmilyen más módon nem ismerhetett volna fel.

Lássuk miként valósul ez meg technikailag: 
  1. On Demand képzés
(Light csomag és fölfelé)


A mai rohanó világban, ahol ha mindenünk megvan is, időnk sosincs elég egy Olyan rendszert kellett kidolgoznunk, ahol Ön gyors és pontos választ kaphat az aktuális kérdésére.

A megoldást amire jutottunk viccesen "soha ki nem fogyó bőségszaru"-nak neveztük.

Ez egy, a felmerülő feladatok, kihívások és kérdések többségére azonnali választ biztosító, hihetetlen mennyiségű oktatási anyagot tartalmazó tudástár.

Egy olyan gyűjteményről beszélünk, amely MINDEN a PMP-ban keletkező oktatási anyagunkat tartalmazza.

 • A programban elhangzó minden tanácsadást, webkonferenciát, élő oktatást és személyes konzultációt rögzítünk és természetesen az üzleti titoktartás tiszteletben tartásával a tudástárban rögzítjük.
 • Ezt egészítik ki a konkrét tematikus oktatási anyagok, amelyek olyan többnyire videó és mp3 sorozatok, melyek egy egy konkrét témáját érintik az Internet Marketingnek, vagy valamely azzal kapcsolatos kiegészítő szakterületnek.

Az így keletkező roppant mennyiségű képzési anyagot emészthető formába hozzuk, kategorizáljuk és tematikusan (a hosszabb anyagokat darabolva és egyben is) hozzáférhetővé tesszük.

Ilyen módon a hét minden napján a nap 24 órájában igény szerint perceken belül tematikus bontásban lehívható videók, mp3 hanganyagok, munkafüzetek és írott tanulmányok sora áll a rendelkezésére. Ön egy fa szerkezeten haladva néhány kattintással lejuthat ahhoz a néhány hangfelvételhez, tanulmányhoz, videóhoz amelyek az adott téma teljes definícióját adják.

El tudja képzelni, hogy feltesz egy kérdést és fél perccel később Balázs egy nem túl hosszú de részletes, akár azonnal megvalósítható magyarázattal megválaszolja azt?

3-5-10 Perces kis hanganyagok éppúgy listázásra kerülnek, mint komplett oktatási anyagok melyek az adott témát érintik.

Ezt hívom GYORSASÁGNAK! Majdhogynem személyre szabott "On demand" képzés.

(A szolgáltatás jelenleg feltöltés alatt áll és egyenlőre 80%-os készültségi szinten áll az Ön rendelkezésére.)


Ilyen módon Ön jóval többet kap, mint "steril" információt.

Bizonyos értelemben folyamatosan velünk lehet
, ellesheti a titkainkat, megfigyelheti a munkamódszerünket, eltanulhatja a hozzáállásunkat és megszerezhet MINDEN tudást anélkül, hogy ténylegesen hetekig kísérgetnie kellene minket!

A legtöbbször ezen az első szinten kielégítő mennyiségű és minőségű információt fog találni. Amennyiben azonban úgy látja, hogy nem volt elég amit itt kaphatott további három lehetősége van.

Lépéstartás a világ élvonalába tartozó marketing stratégiákkal és módszerekkel

Ön ma nem élhet a tegnap sikereivel! Ha ezt teszi csak ídő kérdése, hogy Ön és a cége egy kiállítási tárggyá váljon egy múzeumban. David Ogilvy - Our work/IBM kampány/Dreams/Museum (Nincs közvetlen link, de főleg ha beszél angolul mindenképpen megéri odanavigálni!!!)

Napjainkban az egyetlen igazi lehetőség a viszonylag nyugodt üzletmenetre az, ha a piac ELŐTT halad és nem utána kullog.

Ez a piacvezetésre való törekvés az amiben mi a partnerei leszünk.

A megkapott Professzionális Internet Marketing képzést folyamatosan naprakészen tartó és Önt a világ élvonala felé terelő folyamatos továbbképzést biztosítunk Önnek önálló oktató anyagok formájában.

Ezek a programunk részét képező, videók, mp3 hanganyagok, tanulmányok és prezentációk folyamatosan kerülnek gyártásra és hétről hétre frissen érkeznek az Ön "asztalára".

Terveink szerint havonta 2-4 ilyen új anyagot dobunk piacra, bár itt NEM a mennyiség, hanem a tényleg fontos újdonságokról és lehetőségekről való tájékoztatás a cél, az elképzelésünk mindenképpen az, hogy amíg van miről tanítani, addig mi tanítani akarjuk Önt.

Ebbe a kategóriába tartozik a többek között a DEMÓ-ban is szereplő anyagaink is:

 1. Az egyetlen kitörési lehetőség az esélytelenségből! - Az önképzés jelentőségéről!
  Ha tovább akar lépni, akkor legelőször Önnek kell továbblépnie! Leleplezzük Ön előtt az egyetlen esélyét arra hogy kiszabaduljon a jelenlegi lehetőségeinek, képességeinek, tudásának és hozzáállásának börtönéből.

 2. GERILLA Piacépítés Villámkurzus 6-os ÖSSZEFOGLALÓ fejezete! - A professzionális online értékesítés általam ismert legpontosabb 90 perces definíciója!

 3. Előfeltételeken alapuló tervezés és Előfeltétel-fa
  A megváltozott üzleti körülmények közt leghatékonyabban használható tervezési és megvalósítási módszertan! (Fenomenális anyag!!!)

 4. Online videó készítés titkai! - A nulláról a profi megjelenésig
  Az online videó világszerte hódit és többszörözi meg egyszerű weboldalak hatékonyságát. Ez az öt részes videó oktató anyag pontosan megmutatja Önnek, hogyan készítheti el több százezer forintos költségvetés helyett gyakorlatilag 0 Ft-ból az első, saját videóját akár napok alatt.

 5. Kreativitás a marketingben, avagy hogyan ébresszük fel a MINDENKIBEN megbújó zsenit!
  Több részes hanganyag arról, hogyan működtetheti az elméjét egy olyan módon, hogy folyamatosan képes lehessen kasszacsörgető ötletek, megoldások és módszerek kitalálására. Ennek a tudásnak a birtokában nem csak az üzleti koncepciói, de a szövegírási és a kreatív marketing területén megkövetelt egyéb alkotói képessége is nagyságrendeket fejlődhet.

 6. A meggyőzés alapelvei - Minden amit a szövegírásról tudok!
  Pontos útmutatást talál az online szövegírás szinte minden formájára, a hatékony értékesítési szövegek, az oktató és promóciós anyagok megírására egyaránt. Ezekben a videókban nem kevesebbet leplezek le, mint szövegírással elért eredményeinkért felelős titkainkat!

Nem szorosan Internet Marketing témájú képzések melyek nélkül a komolyabb eredmények elérése többnyire lehetetlen

Ha azt állítanánk, hogy az Internet Marketing egy olyan csodálatos lehetőség amely egyik pillanatról a másikra felfüggeszti, mintegy érvényteleníti az Ön egyéb korlátait, akkor egyszerűen hazudnánk!

Ahhoz hogy ÖN képes legyen eredményeket elérni, Önnek sok szempontból kell felkészültnek lennie.

A mi eltökéltségünk az, hogy segítsünk elhárítani az útból a legfontosabb akadályokat, még akkor is ha azok nem szorosan kapcsolódnak az Internet Marketing konkrét témájához.

Tudjuk, hogy hatalmas feladat az így felvállalunk, de muszáj ezt tennünk, hisz mindegy, hogy Ön min bukik el, ha egyszer elbukik elveszíthetjük Önt mint ügyfelünket.

Nincs mese, a mi érdekünk az, hogy Ön mindenképpen sikeres legyen.

A témák amiket érinteni szeretnénk a vállalkozás építés, ön- és időszervezés, projektmanagement, kreativitás fejlesztés, általános és specifikus sikerszemlélet... stb.

Ebbe a kategóriába tartozik a többek között:
- Az önképzés jelentőségéről szóló tanítás
- A kreativitásról szólós sorozat
- Az előfeltevéseken alapuló tervezés és előfeltétel fa

Amennyiben eljött az ideje, kérem kattintson ide és adja le a rendelését!

 
  2. Irányítsa a teljes programot a szavazataival, kérdéseivel illetve javaslataival!
(Standard csomag és fölfelé)


Minden Standard csomaggal rendelkező résztvevő szabadon tehet fel kérdéseket illetve tehet javaslatokat, témára, vendégelőadóra illetve bármire amit fontosnak tart, mindössze azzal a feltétellel, hogy mielőtt ezt megteszi előbb szavaznia kell, a többi résztvevő kérdéseire illetve javaslataira.

Mivel a program lényege az interaktivitás többnyire heti rendszerességgel hozunk létre új oktatási anyagot azokban a témákban, amiket vagy mi magunk, vagy a szavazataikkal a program résztvevői tartanak tartanak nélkülözhetetlenül fontosnak.

Ilyen módon biztosítva van, hogy a program tagjai folyamatosan valódi és hasznos befolyást gyakorolhassanak a teljes rendszerre.

Ez az Ön garanciája arra, hogy a PMP mindig hajszál pontosan az lesz amire Önnek és a többi előfizetőnknek ténylegesen szüksége van!

El tud képzelni egy egyetemet, ahol a tananyagot a diákok karrier terveihez igazítják?

Nyilván nem a fejetlenség és káosz felé haladva, hanem valódi és jelentős igényeket, trendeket felismerve egy olyan oktatás biztosítva, aminek a gyakorlati haszna NYILVÁNVALÓ az Ön számára, mert PONT arról szól, amire Önnek szüksége van.

A mód, ahogyan ezt a rugalmasságot megvalósítottuk rendkívül egyszerű, de ugyanakkor zseniális.

Mit szól ehhez? Oktatási program rendelésre!

Egy támogatási program amely a lényéből fakadóan folyamatosan pont azt adja Önnek amire és amikor szüksége van ahhoz, hogy a pillanatnyi lehetőségeihez mérten maximális eredményeket érhessen el Online!

Nem tudom, hogy látja e ennek a jelentőségét? Ahogyan azt már azelőtt is említettem, de ez a program PONTOSAN azt adja, amire a XXI. században sikerre törő vállalkozónak szüksége van.

Ez a program nem csak MA nyújtja PONTOSAN azt amire Önnek szüksége van, hanem HOLNAP és HOLNAPUTÁN is azt fogja nyújtani.

Mindez a program természetéből adódik.

Az alkalmazkodás, a változásra való készség sőt a folyamatos megállás nélküli fejlődés szerves része a lényének!


Ha csak hasonlót is talál bárhol a piacon kérem szóljon nekünk, mert be akarunk iratkozni arra az iskolára!

Önnek értenie kell, hogy ilyen módon, nem kurta odavetett válaszok, hanem teljes oktatási anyagok jönnek létre, amelyek folyamatosan részei lesznek a rendszernek.

Kimerítő, a megvalósíthatóság szintjéig részletes válaszokról és útmutatásokról beszélünk.

Amennyiben Önnek tehát olyan kérdése van, amelyet más oktatási anyagunk még nem tárgyalt és amely szerintünk és/vagy a többi részvevő szerint releváns, arra a kérdésre egy új oktatási anyaggal válaszolunk, amely természetesen, mint ahogyan minden más is, kategorizálva bekerül a tudástárba.

Ilyen módon Ön egyrészt komplett oktatások révén választ kaphat a specifikus kéréseire, másrészt a többi résztvevő kérdéseit megválaszoló oktatási anyaggal is gazdagodik, melyekkel a tudástár folyamatosan bővül.

Amennyiben az Ön kérdésére már egy másik anyagunkban kielégítő választ adtunk, illetve a témajavaslatát máshol már tárgyaltuk azt természetesen, az adott oktatásra mutató hivatkozással jelezzük Önnek.

Vendég előadók és tanácsadók!

Mivel ebben a programban az Ön tényleges sikere a cél igyekszünk az igényeknek megfelelően az egyes szakterületeken a legjobb szakembereket megnyerni.

Ha Ön és Önhöz hasonlóan elég sokan akarják, akkor azt a tanítót, azt a tanácsadót hívjuk meg, akit csak kérnek!

A lehetőség a erre a sokféleségre leegyszerűsíti az Ön életét. Velünk tartva megismerkedhet a szakma legjobbjaival.

Amennyiben eljött az ideje, kérem kattintson ide és adja le a rendelését! 
  3. Csoportos- és Villámkonzultációk
(Standard csomag és fölfelé)

Előfordulhat, hogy habár elméleti síkon tökéletesen felkészült, egy adott kérdés kapcsán mégis fontos Önnek, hogy azt személyesen is megbeszélje velünk. Előfordulhat hogy egy fontos döntéséhez útmutatást, vagy megerősítést kell kapnia.

Éppen ezért hetente felváltva csoportos konzultációkat és telefonos villámkonzultációkat tartunk.

A többnyire 1,5-2,5 órás Csoportos konzultációk során többnyire egy-két témafelvető tanítást követően átadjuk a helyet a kérdéseknek, melyekre helyben választ is adunk.

Ezek a konzultációk egy webes konferencia beszélgetés formájában zajlanak ahol mind videó, hang és képernyőmegosztás mellett konzultálhatunk, illetve ahol chat-en mindenki folyamatosan hozzászólhat az adott témához.

A Villámkonzultációk kéthetente felváltva Schlingloff Sándorral és Csepregi Balázzsal kerülnek megrendezésre, ahol gyakorlatilag 15-20 perce az osztatlan figyelmünket Önnek szenteljük.

A legtöbbször csak megerősítésre és bátorításra, de időnként útmutatásra és akár súlyos veszteségektől megkímélő kijavításra is szükségünk lehet.

A ténylegesen elkerült csapdákon és kerülőutakon túl ezzel a szolgáltatással az a magabiztosság a legnagyobb nyeresége, amit az jelent hogy egy szakember látta a terveit.

Ugyanakkor ha jól kérdez, Balázs és Sándor néhány perc alatt annyi, nem ritkán zseniális tanácsot, kreatív ötletet, akár komplett üzlet koncepciót mutat Önnek, hogy hónapokba fog telni akár csak egy részét is megvalósítani.

Ezeknek a konzultációknak, minden mondata regényeket beszél, éppen ezért olyan nagy érték, hogy utólag megkapja a saját konzultációjának a teljes, vágatlan hangfelvételét is.

Természetesen Mind a csoportos, mind a villámkonzultációk teljes anyaga kategorizálva bekerül a tudástárba is. Akárhányszor fogja újrahallgatni újat és újat fog Önnek mondani.

Találkozási lehetőség a hazai piac sokak által elismert és mindenképpen a legnagyobb tapasztalattal bíró Internet Marketing szaktekintélyeivel

Mint amikor egy ceruzarajz színeket kap, mint amikor egy előzetes látványterv egy lenyűgöző filmben megelevenedik, úgy kel életre a marketing elmélet Csepregi Balázs és Schlingloff Sándor jelenlétében.

Hogy mi és mennyire fontos, hogy mit jelentenek az észrevétlen hangsúlyok, hogy mikor mik a prioritások sehogy másként nem lehet olyan egyszerűen és mélyen megérteni, mint amikor az ember rendszeresen időt tölthet azokkal akik az adott területen a legjobbak.

Látni, hogy Ők hogyan kezelik a problémákat, hogyan bánnak a lehetőségekkel, hogy hogyan és milyen kreatív megoldásokra jutnak, megfizethetetlen és pótolhatatlan tapasztalat.

Aki tehát magasra akar törni kéthetente a sasokkal szárnyalhat.


Folyamatos bepillantás a hazai Internet Marketing valóságába és folyamatos tanulási lehetőség mások helyzete, kihívásai és hibái alapján

Minden második héten legalább 10 villámkonzultációra kerül sor. 10 különböző üzlet, 10 különböző nézőpont, 10 különböző problémakör, melyekre 10 tanács, 10 megoldás és 10 különböző megközelítés érkezik alkalomról alkalomra.

Szinte kimondhatatlan értéket képviselne, ha személyesen részt vehetne ezeken a beszélgetéseken.

Éppen ezért olyan rendkívüli érték, hogy a programunk részeként minden Villámkonzultáció hanganyagához hozzáférést kap, mégpedig témakörönként kategorizálva.

Az a betekintés, amit ez a szolgáltatás nyújt Önnek Önmagában megérné a teljes támogatási program díját.

Ugyanakkor a Villámkonzultációkhoz hasonló módon a Csoportos konzultációk témákra darabolt felvételei is a rendelkezésére állnak.

Ilyen módon Ön hétről hétre 3-4 óra jól kategorizált, gyakorlati Internet marketing tanáccsal gazdagodik.

Amennyiben eljött az ideje, kérem kattintson ide és adja le a rendelését! 
  4. Hívja fel a személyes Marketing TITKÁRÁT és kérjen segítséget! (Prémium csomag)

Ebben a szolgáltatásban valójában az edzőiként, a pillanatnyi céljait pontosan ismerve folyamatosan együtt dolgozunk Önnel.

Az együttműködésünket egy több órás személyes konzultációval kezdjük, ahol Csepregi Balázs, Schlingloff Sándor és az Ön személyes Marketing TITKÁRA segít Önnek felállítani egy a céljainak megfelelő stratégiát és hozzá egy konkrét akciótervet, amelynek a megvalósítását azután végig is kísérjük.

Ennek a csomagnak a részeként a Marketing TITKÁR minden munkanapon, napi 8 órában elérhető Önnek. Amennyiben kérdése van, vagy elbizonytalanodott valamiben csak fel kell vennie a telefont és a szakemberünk a segítségére lesz.

Amennyiben összetettebb kérdéssel fordul hozzá, mielőtt válaszolna konzultál velünk és a mi válaszunkat tolmácsolja Önnek.

Ugyanakkor a titkár nyomon követi az Ön terveinek a megvalósulását is és heti rendszerességgel felhívva Önt folyamatosan egyeztet a részletek felől.

Ugyanígy havonta egyszer egy belső konzultáció keretében mindenképpen beszámol nekünk, amely konzultáció során, melynek a hanganyagát vágatlanul a rendelkezésére bocsátjuk (és melynek az üzleti titoktartás tiszteletben tartása érdekében megvágott változatát pedig a tudástárba is beillesztjük), frissítjük a tervet és további tanácsokkal, ötletekkel segítjük az előmenetelét.

Ezzel és számos további kiváltsággal ez a csomag képzi a programunk csúcsát.

Amennyiben eljött az ideje, kérem kattintson ide és adja le a rendelését! 
  Mekkora elkötelezettséget várunk Öntől?

Az alapvető javaslatunk az, hogy csatlakozzon a programunkhoz MOST és azután maradjon velünk egészen addig, amíg csak igaz Önre, hogy szeret okosabban dolgozni mint csak keményen, továbbá amíg igaz Önre, hogy optimális ráfordítások mellett szeretne a lehető legtöbbet keresni.

Valójában semmilyen okot nem tudok elképzelni amiért bárkinek is indokolt lehetne, hogy csak egy időszakra legyen tagja a programnak.

Meg kell említenem azonban, hogy valójában mindössze egy elvi elkötelezettségről beszélünk, hisz egyrészt nem kell semmilyen tényleges ígéretet tennie, hogy tagja marad a rendszerünknek -ez teljes egészében csak az Ön elégedettségén múlik- másrészt viszont az amit csinálunk annyira jó, hogy ha egyszer csatlakozott valószínűleg egy életre velünk marad.

Amennyiben tehát nincs már mire várnia adja le a rendelését MOST!


 
 

MEGRENDELÉS
Válasszon a Profit MAXIMALIZÁLÓ Program
három csomagja közül!

Tudjuk, hogy három nagy csoport van akinek a Profit MAXIMALIZÁLÓ Programmal gyökeresen megváltoztathatjuk az üzletét és talán az életét is.

Éppen ezért, az Ő számukra három, az igényeiknek és lehetőségeiknek megfelelő csomagot hoztuk létre:


Marketing egyetem a jövő bajnokának

Ők azok a kiváló emberek, akik eldöntötték, hogy előbb vagy utóbb az Internetből akarnak megélni, de még nem tartanak ott hogy a konkrét magvalósításba egyáltalán belekezdhetnének.

Ők azok, akik egy hosszú távú célt követnek, és tudatosan készülnek arra hogy egy nap előlépnek a homályból és lenyűgözik a világot! Ők olyanok, mint a leendő orvosok. 6-8 évet járnak egyetemre, hogy aztán elkezdhessenek praktizálni.

Számukra létrehoztunk egy internet marketing egyetemet, levelező szakon.

A Light csomag tartalma:

 • Villám és Csoportos konzultációk felvételei
 • A Standard és Prémium kategóriában feltett és elfogadott kérdésekre oktató anyagok formájában adott válaszok
 • Önálló oktató anyagok
 • Teljes tudásbázis kategorizálva
 • Havidíj: 7.200 Ft+ÁfaMarketing "klinika" a képzett, cselekvő, de gyakorlati kihívásokkal küszködő online vállalkozónak

Olyanok Ők, mint az ötödéves orvostanhallgatók, akik nemsokára diplomáznak és akik, bár már szinte mindent tudnak nagyon hiányzik nekik a gyakorlat.

Számukra létrehoztunk egy internet-marketing klinikát, ahol vállvetve segítünk megtenni a szükséges lépéseket.

Az ebben a csoportban lévő vállalkozók értik a fő szempontokat, de sokszor elbizonytalanodnak a konkrétumok kapcsán. Valami ilyesmit mondanak: "Tudom, hol kell fölvágni az embert, de mégiscsak fura dolog tényleg megtenni, és amikor megteszem és elkezd spriccelni a vér valahonnan ahonnan nem kellene... hát igencsak meglepődök."

Ebbe a tapasztalathiányba nem csak a beteg halhat bele, de a praktizáns is elbátorodhat olyannyira hogy akár fel is adhatja.

Segíteni fogunk, hogy ez NE történhessen meg!

A Standard csomag tartalma:

 • Csoportos konzultáció (kéthetente)
 • Villámkonzultáció (kéthetente)
 • A saját konzultációjának vágatlan hangfelvétele
 • Kérdésfeltevés és témajavaslat
 • Szavazás a feltett kérdésekre és témajavaslatokra
 • Marketing DISZPÉCSER (Segít gyorsabban választ kapni a feltett kérdésére. - Egyelőre előkészítés alatt.)
 • Light Verzió minden szolgáltatása
 • Havidíj:14.000 Ft+ÁfaSzoros edzői együttműködés a Profinak

Ők, bár diplomás sokszor már évek óta praktizáló orvosok, mégsem engedhetik meg maguknak hogy egy sok százmilliós magánkórház felállításánál, ne vonják be a legjobb szakembereket a tervezésbe, és az egész beruházásba.

Ők azok akik ha lehet a legjobb szakembereket akarják megnyerni a kórházuk számára. Ők azok aki TUDJÁK, hogy néhány megfelelő tanács, hogy néhány megspórolt hónap, ne adj Isten év vagyonokat jelenthet számukra! Ők azok akik mellé tisztes, de nagyon is kifizethető díj fejében folyamatos állandó tanácsosként elszegülünk. Ők azok akinek a projektjeit személyesen segítünk kialakítani, és gyakorlatba ültetni. Ők azok, kikkel folyamatosan együtt dolgozunk, de akikkel együtt dolgozva, a megszerzett tapasztalatot és felismeréseket áthozhatjuk és át is hozzuk a klinikára és egyetemre egyaránt.

Miért jó ez Önnek akkor is ha nem ezt a "Profi" segítséget veszi igénybe? Azért, mert így minden, amit a másik két csoportnak tanítunk a pillanatnyi valós tapasztalatainkon alapulhat. Mert így az elméletet azonnal élő példákkal illusztrálhatjuk. Mert így soha nem állhatunk meg, mindig friss és egyre frissebb tudást, tapasztalatot közvetíthetünk.

A Prémium csomag tartalma:

 • Induláskor ~2 óra személyes konzultáció (kitöltött munkafüzet alapján) Schlingloff Sándorral, Csepregi Balázzsal és a Marketing TITKÁRRAL
 • 2 hetes szakaszokra lebontott akcióterv
 • Részletes belső nyilvántartás a cégéről ami alapján nyomon követhetjük a tervei megvalósítását
 • Személyre szabott oktatóvideók (2 hetes határidővel)
 • Marketing TITKÁR (elérhető, nyomon követ, határidőket figyelve kezdeményez, közvetít)
 • Elsőbbség a Villámkonzultációs napokon
 • Havi egy konzultáció ahol Balázs, Sanyi és a Marketing Titkár átbeszéli az Ön üzletét
 • Ennek a konzultációnak a hangfelvételét hónapról hónapra vágatlanul megkapja
 • 3 konkurensét kizárhatja a programból
 • Standard Verzió minden szolgáltatása
 • Havidíj: 68.000 Ft+Áfa
Megrendelésének leadásához kérem töltse ki az alábbi jelentkezési lapot! Megrendelését munkatársunk a következő munkanapon telefonon is visszaigazolja
Minden Ön által megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik fél felé. Személyiségjogait a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

FONTOS: Amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele vagy technikai nehézsége lenne a megrendelés során, hétköznap 9:00 - 17:00-ig hívja munkatársunkat, a 30/624-3934-es telefonszámon, vagy írjon nekünk Kapcsolatfelvétel oldalunkon!
Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön e-mail címe még egyszer:
A számlainformációk, mint cégnév, cím... :
Az Ön postacíme (A cím, ahova a számlát küldhetjük.):
Város:
Az Ön telefonszáma:
(a rendelés visszaigazolhatóságához)
Megjegyzés:
Ugye nem felejtette megjelölni, hogy melyik csomagot szeretné megrendelni?

FONTOS: Amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele vagy technikai nehézsége lenne a megrendelés során, hétköznap 9:00 - 17:00-ig hívja munkatársunkat, a 30/624-3934-es telefonszámon, vagy írjon nekünk Kapcsolatfelvétel oldalunkon!
 
 


Mindenképpen megtiszteltetésnek tartjuk, hogy tudásunkkal és tapasztalatunkkal az Ön sikeréhez is hozzájárulhatunk.

Az Ön szolgálatában:

 
 

Marketing MEGOLDÁSOK


 
 

MarketingSzoftverek.hu
Internet-Marketing.hu

ui.: 100 vállalkozóból 87 vállalkozói magányban él és a sikere szempontjából leginkább kritikus döntésekkel egyes egyedül kell hogy szembenézzen.

A legegyszerűbb kiutat ebből a egy megfelelő mentor jelentené.

A legtöbben azonban sohasem találnak ilyen mentort!

 
 
2009 Minden jog fenntartva! - MarketingMEGOLDÁSOK - InternetMarketing.hu - MarketingSzoftverek