A XXI. század vállalkozója sokszor csapdában él.
Miközben egész nap dolgozott, a nap végére több elvégezetlen feladata marad, mint amennyivel reggel indult. Teljesen mindegy, hogy mennyi időt spórol meg, a végén úgysincs elég. Szinte mindegy mennyire igyekszik hatékonyabbá válni, mégsem jut igazán előrébb.

Arra kényszerül, hogy a vállalkozás oltárán feláldozza azt, amiért vállalkozni kezdett! Időt, családot, egészséget, hobbit, egy élhetőbb életet, sőt, végül magát a vállalkozást is.

Érezte már úgy, hogy pont Ön, aki szabad kellene hogy legyen, bizonyos értelemben rabszolgaként él?

Kiáltványunk nem csak leleplezi a csapdát,
de kiutat mutat a "börtönből", amely olyan
sokunkat fogva tart.
Szerezze meg ezt a sorsfordító anyagot!
Mindössze jelentkeznie kell a lap alján.>>












A legjobbnak tartott szakemberek, a tudásukkal és személyes részvételükkel egy 10 hetes intenzív online tanfolyam keretében a Professzionális Online Vállalkozás alapjait és mélységeit a magasságaival egyetemben tárgyalják.




A program részét képező, a XXI. század vállalkozóihoz intézett kiáltvány az egyik leginkább felkavaró, inspiráló és egyben felszabadító üzenet amit valaha hallhatott!


Miközben ez a program több százezer forint értékkel bír jelenleg teljes mértékben a szerzők költségén fut! Önnek MOST mindössze regisztrálnia kell!

Kérem töltse ki az alábbi jelentkezési űrlapot és vegyen részt az Internet Marketing Profi(t) Képző program 10 hetes Bevezető Sorozatában!


 

 

 
Vezetékneve:
Keresztneve:
E-mail címe:
Az alábbi gomb megnyomásával a MI KÖLTSÉGÜNKÖN igénybe veheti a Profi(t) Képző Program 10 hetes felkészítő programját!
 
 
 
 
 
 
 
 
Azok akik látják és értik mindazt,
ami történik, könnyebben és több pénzt keresnek, mint valaha!


...a többiekre lassú, de biztos hanyatlás vár

A változásnak fölébe kell kerekedni, mert túlélni lehetetlen!
Megmutatjuk HOGYAN győzedelmeskedhet egy olyan üzleti környezetben, ahol az egyetlen állandó maga a folyamatos és egyre gyorsuló VÁLTOZÁS!
 
 
 
 
 
 
 

Az üzleti világ éppen most változik meg!

Nem hangosan és nem látványosan, de gyökeresen! Egy jó része annak, amit üzletről tanultunk és amivel tegnap még a pénzünket kerestük, mára már egyszerűen nem igaz! Csendben és alattomosan megváltozott a mód, ahogyan egy vállalkozást fel lehet építeni, működtetni lehet és sikerre lehet vinni.

Bárkinek, aki az elkövetkező két-három évben felszínen akar maradni, egy egészen új vállalkozói magatartásra van szüksége, a piac egy egészen új megközelítésére.

Nem a pénzügyi válság az igazi probléma, nem a konkurensek, nem a multik, nem az Internet önmagában. Nem. Valami NAGYOBB bújik meg a háttérben!

Van egy IGAZI válság, és ezt nem lehet csak "valahogy átvészelni". Nem lehet átvészelni egy olyan válságot, amelynek előreláthatóan SOHA NEM LESZ VÉGE!


Tudja hogyan élhet túl egy olyan üzleti környezetben, ahol az egyetlen állandó maga a változás?

A mai világban az egyetlen állandó maga a folyamatos és egyre gyorsuló változás!

Minden olyan tanács, tanítás, vagy törekvés, amely ezt az alapvető tényt figyelmen kívül hagyja, minden lépés, amit a régi rend fenntartásával, a minőségi váltás szükségességének tagadásával tölt, a vállalkozás hanyatlását segíti elő!

Felkészült rá, hogy a folyamatos és egyre gyorsuló változás tényére építse a vállalkozását?

Tudja hogyan kell csinálni? Tudja hogyan kell meglovagolni a változást?

 

Annak érdekében, hogy segíthessünk Önnek élete talán legkockázatosabb éveit vállalkozói karrierje talán legnagyobb áttörésévé alakítani, két rendkívüli anyagot állítottunk össze:

Elsőnek "A szabadság rabszolgái" címen egy kiáltványt, amely az egyik legmegdöbbentőbb, és egyben leginkább inspiráló üzenetet hordozza, amit az elmúlt években hallhatott. Ahhoz, hogy könnyű legyen befogadnia, három jól tagolt részre bontottuk, és írásban és mp3 audio formájában is elkésztettük Önnek.

A kiáltványban megfogalmazott üzenettel szoros összefüggésben pedig Internet Marketing Profi(t) Képző Program néven létrehoztunk egy felkészítő programot, egy összetett képzési rendszert, amely rögtön fel is vértezi Önt a változás fenyegetésével szemben, illetve képessé teszi a vele kapcsolatos lehetőségek tényleges kihasználására.

Semmi egyebet nem kell tennie, mint röviden regisztrálnia, és azonnal jogot szerez mind a kiáltványhoz, mind a program 10 hetes bevezető sorozatához!

Megmutatjuk Önnek, mit és hogyan kell tennie ahhoz, hogy a weboldala egy legális pénznyomdává válhasson, hogy miként kell fejlesztenie üzletét és hogyan fordíthatja a világtörténelem egyik legnagyobb üzleti válságát a lehető legnagyobb előnyére!

Kérem, ne feledje, hogy habár ez a program több százezer forintos értéket képvisel jelenleg 100%-ban a mi költségünkön vehet részt rajta!

Az Ön szolgálatában:

Schlingloff Sándor
Marketing MEGOLDÁSOK

Csepregi Balázs
Marketing Szoftverek

 
     
 
 
 
 
 

  Most egyetlen rövid regisztrációval hozzáférhet egy átfogó Internet Marketing Felkészítő csomaghoz, amely nem csak az ÚJ piac meghódításában, de annak az ÚJ vállalkozói magatartásnak az elsajátításában is FORRADALMI segítséget nyújt majd Önnek, amely nélkül az elkövetkező években mind online, mind offline nehéz lesz érvényesülnie!
IGEN, részt kívánok venni a felkészítő programban! Tovább regisztrációhoz! >>


A regisztrációt követően Ön az alábbiakhoz kap hozzáférést:


 



A vállalkozói siker MINDEN alapvető tényezője egy 10 hetes intenzív képzés keretében
Meg vagyunk győződve róla, hogy megváltozott körülményekhez való gyors igazodás szinte egyetlen csatornája a Professzionális Internet Marketing

Üzenetenként mindössze 2 perc!

Tudjuk, hogy Önnek drága az ideje, pont úgy, mint nekünk!

Éppen ezért ez a program a mélysége és részletessége ellenére alkalmanként csak néhány percet követel Öntől.

A hetente érkező anyag első videó melléklete tehát 2-2 percben összefoglalja az adott Internet Marketing módszert, és megmutatja Önnek, milyen irányba indulva veheti ki a legtöbbet az üzletéből.

Amennyiben azonban egy téma aktuális, akkor további időt rászánva azonnal mélyebbre mehet, és a videómelléklet második részéből, az mp3 hanganyagból és magából a tanulmányból részletes információt szerezhet, akár az azonnali megvalósításhoz is.

A program részét képező tanítások a Professzionális Online Marketing alapjait és mélységeit mutatják meg Önnek, mégpedig annak az ÚJ szemléletnek az alapján, amelyet a "A szabadság rabszolgái" c. kiáltványunkból ismerhet meg részletesen!

Ez a tanítás írásban, két szintű videó melléklettel és mp3 hanganyagokkal a nélkülözhetetlen alapok lerakását végzi.

FONTOS! - Pontosan tudjuk, hogy a részismeret csak a lelkiismeretet nyugtatja meg, és az "Én ezt már tudom!" hamis büszkeségét építheti fel Önben. Tudjuk, hogy az egyetlen pont ahol ténylegesen büszke lehet, az a pont, amikor már sikeresen meg is valósította mindazt amit tud.

Éppen ezért mi három szinten orvosoljuk az online vállalkozások sikertelenségének legégetőbb okait, és mutatjuk meg Önnek az tényleges érvényesülés útját:

 1. A szakmai hozzáértés - Orvosolni fogjuk az Internet Marketing szemléletének, elveinek, módszereinek és eszközeink részleges ismeretéből adódó cselekvésképtelenséget, illetve a megfelelő eszközök adaptálására és gyakorlatba való átültetésére való képtelenséget. Minden tudása értelmetlen, ha bármely okból is, de nem képes profittá alakítani azt.

 2. Az "Üzlet az üzletben" alapelv - Segíteni fogunk Önnek, hogy a weboldalát egy komplett vállalkozásként, illetve rendszerként tudja kezelni, amely nélkül nem csak lehetetlen túlnőni egy kisebb, alapvető sikeren, de sokszor még az első lépések gyakorlati megtétele is kudarcba fullad!

 3. Új vállalkozói magatartás - A piac vadonatúj módon történő megközelítésének szükségszerűségét fel nem ismerő, vagy kimondott tagadó hozzáállás egy olyan csapda, amely az elkövetkező években a legerősebb cégeket is meg fogja rogyasztani. Mi segítünk Önnek eljutni a megfelelő felismerésekre, amelyek alapján a saját piacának akár az élére is törhet.

Csak ez a sorozat többet és mélyebben fog megmutatni Önnek, mint a legtöbb "konkurensünk" fizetős termékei!

Tovább a regisztrációhoz! IGEN részt kívánok venni a felkészítő programban>>



 



Egyperces VIDEÓK
Egyperces Internet Marketing, Sikerszemlélet és Eredményes Élet

Az Egyperces VIDEÓK névre keresztelt napi támogatást és inspirációt nyújtó sorozat három nagy területen segít Önnek!

 1. Az első, az Egyperces Internet Marketing című sorozat az Online Marketing trendjeit és lehetőségeit tükröző inspirációs anyag, amely segít Önnek irányba állni és megtalálni a megfelelő erőt ahhoz hogy az adott irányba el is induljon.

  A másik két sorozat az érvénysülésének az internet marketinghez szorosan nem kapcsolódó, de létfontosságú területét érinti.

 2. Egyperces Sikerszemlélet címen nem szakmai, hanem általános sikerszemlélet és sikerelvek szintjén ad Önnek tanítást, de ami talán még sokkal fontosabb, bátorítást és motivációt is!

 3. Eredményes Élet címen a sorozatok legnépszerűbbikét kaphatja meg, amely az érvényesülés emberi oldalával foglalkozik. Nem a vállalkozásának, hanem az Ön személyének a sikerével. Túl sokszor látjuk, hogy kiváló szakemberek kezeletlen emberi okok miatt teljesítenek alul, illetve hogy a vállalkozásuk káprázatos sikere ellenére az életük más területein súlyos problémákkal küszködnek.

A három sorozatra a Profi(t) Képző Programon belül külön-külön lesz lehetősége jelentkezni. Az egyes sorozatok üzenetei 3 naponként fésűszerűen követik egymást, így amennyiben mindhármat igényli gyakorlatilag minden napra jut egy Egyperces VIDEÓ!

MEGJEGYZÉS - Mivel az Egyperces VIDEÓK-at egy független technológia szolgáltatja akár most azonnal is jelentkezhet rájuk! Egyperces VIDEÓK

IGEN részt kívánok venni a felkészítő programban! Tovább a regisztrációhoz!>>







 
Profi(t) Képző Program - "A" PROGRAM
Minőségi Mentori Támogatás a hazai piac legjobbjaitól - Bemutató részek

Egy professzionális támogatási és mentori programról beszélünk, amely a folyamatos Internet Marketing továbbképzés, a folyamatos naprakészség, a világ élvonalához való felzárkózás és a jövő trendjeinek előrelátása szintjét képviseli.

"Részt venni ebben a programban, olyan mintha beültem volna egy időgépbe. Szinte látom a holnapot, pontosan tudom hogy hova tartunk, pontosan tudom, hogy mit és hogyan kell tennem!" - Adorján Éva

Legfőbb jellemzői:

 • Folyamatos interaktivitás révén a program tematikája nem csak az aktuális trendekhez, de az Ön és a piac valós, "pillanatnyi" igényeihez is igazodik.
 • A program folyamatosan, havonta 4-8 oktatási anyaggal bővül.
 • Az egyéni és csoportos konzultációk szintjéig megvalósuló személyesség.
 • A program egy önmagában is vagyont érő része egy olyan tudástár, amely a legtöbb fontos Internet Marketing kérdésre instant választ, definíciót, és minden azzal kapcsolatos tanítást biztosít. Megtalálhatók benne csoportos és egyéni konzultációk tematikusan darabolt hanganyagai, az összes oktatási anyag (videó, videó prezentáció, mp3, tanulmány) tematikusan darabolt anyagai.

Az ezen az oldalon történő jelentkezéssel a Profi(t) Képző Program 10 hetes Bevezető Sorozatával együtt hozzáférést kap a következőkhöz:

I./ Több mint 20 létfontosságú, a villámkonzultációk során részletesen tárgyalt téma. Vagyont érő felismerések, tippek és konkrét módszerek teljes definíciója 10-15 perces marketing bombák formájában!

II./ A csoportos konzultációk közel 5 órás válogatott anyaga specifikus válaszokkal és vállalkozási jövőjét kritikusan meghatározó szemléleti tanítással. A résztvevőink sorsfordítónak minősítették ezeket a tanításokat.

III./ Hat oktatási anyag teljes értékű részleteihez kap hozzáférést:

 1. Az egyetlen kitörési lehetőség az esélytelenségből! - Az önképzés jelentőségéről!
  Ha tovább akar lépni vállalkozásával, akkor legelőször Önnek személyesen kell továbblépnie! Leleplezzük Ön előtt az egyetlen esélyét arra hogy kiszabaduljon a jelenlegi lehetőségeinek, képességeinek, tudásának és hozzáállásának börtönéből.

 2. A GERILLA Piacépítés Villámkurzus 6-os ÖSSZEFOGLALÓ fejezete! - A professzionális online értékesítés általam ismert legpontosabb 90 perces definíciója!

 3. Előfeltételeken alapuló tervezés és Előfeltétel-fa
  A megváltozott üzleti körülmények közt leghatékonyabban használható tervezési és megvalósítási módszertan! (Fenomenális anyag!!!)

 4. Az Online videó készítés titkai! - A nulláról a profi megjelenésig
  Az online videó világszerte hódít és többszörözi meg egyszerű weboldalak hatékonyságát. Ez az öt részes videó oktató anyag pontosan megmutatja Önnek, hogyan készítheti el több százezer forintos költségvetés helyett gyakorlatilag
  0 Ft-ból az első videóját akár napok alatt. A Bemutató Sorozat részeként a sorozat első részéhez kap hozzáférést.

 5. Kreativitás a marketingben, avagy hogyan ébresszük fel Önben is a MINDENKIBEN megbújó zsenit!
  Több részes hanganyag arról, hogyan működtetheti az elméjét olyan módon, hogy folyamatosan képes lehessen kasszacsörgető ötletek, megoldások és módszerek kitalálására. Ennek a tudásnak a birtokában nem csak az üzleti koncepciói, de a szövegírási és a kreatív marketing területén megkövetelt egyéb alkotói képességei is nagyságrendeket fejlődhetnek.

 6. A meggyőzés alapelvei - Minden amit a szövegírásról tudok!
  Pontos útmutatást talál az online szövegírás szinte minden formájára, a hatékony értékesítési szövegek, az oktató és promóciós anyagok megírására egyaránt. Ezekben a hanganyagokban nem kevesebbet leplezek le, mint szövegírással elért eredményeinkért felelős titkainkat!

Tovább a regisztrációhoz! IGEN részt kívánok venni a felkészítő programban>>





 
A szabadság rabszolgái I-III
Kiáltvány mindazokhoz akik még hisznek egy élhetőbb életben

Mint ahogyan sokan mások, talán Ön is érezte már ez előtt is, hogy valami alapvető hiba van abban amit csinál, a móddal ahogyan üzletileg érvényesülni próbál.

A kiáltványunk három nagy szakaszban (írásban és mp3 audio formájában) válaszolja meg és kezeli a napjaink vállalkozóinak legégetőbb és sokszor leginkább fájdalmas kérdéseit!

I. Rész: A szabadság rabszolgái - A bilincseit csak az vetheti le, aki észreveszi őket egyáltalán!

II. Rész: Szabadulás a XXI. század vállalkozói börtönéből

III. Rész: Egy új élet láncok nélkül!

A napjaink vállalkozója elfoglaltabb mint valaha! Elvégezetlen feladatok terhe alatt folyamatosan dolgozik!

 
 

Tudja mi ez? Pótcselekvés. A minőségi váltás erőfeszítéssel való helyettesítése. A válság első jelei. A jelei annak, hogy nem vagyunk hajlandóak tudomást venni egy megváltozott környezetről és egy minőségi váltás szükségességéről!

Ön fel meri tenni magának egy végigdolgozott nap után azt a kérdést, hogy mi jelentőset tett aznap? Mit hozott létre ami ténylegesen közelebb vitte Önt az eredeti céljához? És hányszor tudja ezt a kérdést kielégítően meg is válaszolni?

Nem helyettesítheti sok munkával azt, hogy igazából mást, de legalábbis másként kellene csinálnia!

A régi rend fenntartására irányuló embertelen igyekezet közepette az átlag vállalkozónak egyszerűen nincs ideje és kapacitása a vállalkozását hozzáigazítani a megváltozott környezethez, nincs ideje és kapacitása lépést tartani.


Ez a kiáltvány az egyik leginkább megrázó és felkavaró üzenet, amit az elmúlt években hallottam. Megdöbbentőbb és inspiráló is egyben.

Semmi egyebet nem kell tennie mint az alábbi felületen röviden regisztrálni, és azonnal meghallgathatja és elolvashatja a kiáltványt!


 
 
A legjobbnak tartott szakemberek, a tudásukkal és személyes részvételükkel egy
10 hetes intenzív online tanfolyam keretében a Professzionális Online Vállalkozás alapjait és mélységeit a magasságaival egyetemben tárgyalják.

A program részét képező, a XXI. század vállalkozóihoz intézett kiáltvány az egyik leginkább felkavaró, inspiráló, és egyben felszabadító üzenet amit valaha hallhatott!

 
 
Miközben ez a program több százezer forint értékkel bír jelenleg teljes mértékben a szerzők költségén fut! Önnek MOST mindössze regisztrálnia kell!

Amennyiben komolyan gondolja, hogy profitot termel az Interneten, amennyiben NEM akar azok közé kerülni, akik számára az Internet Marketing valódi lehetőségei nem az előrelépést, hanem a lemaradottság miatt a vég kezdetét jelentetik, akkor adja meg az adatait és induljon el a programunkkal most azonnal!

 
 
 
Vezetékneve:
Keresztneve:
E-mail címe:
Az alábbi gomb megnyomásával a MI KÖLTSÉGÜNKÖN igénybe veheti a Profi(t) Képző Program 10 hetes felkészítő programját!
 
 
 
2014 Minden jog fenntartva! - MarketingMEGOLDÁSOK - InternetMarketing.hu - MarketingSzoftverek - Céginformáció és kapcsolatfelvétel